problem z GG

Discussion in 'Archiwum reszty' started by tekenPL01, Jan 25, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SλώczγK

SλώczγK User

dostaniecie wielkiego Hita a nie rekompensate :D

2. *ASLAN*

*ASLAN* User

no pewnie tak , ale dodawac promocje na urke by zarobic potrafia perfekcyjnie .

3. -*ARON*-

-*ARON*- User

w tej grze juz od dawna wszystko tylko sie psuje.

4. SλώczγK

SλώczγK User

jak oni nigdy nie zbanowali osoby używającej autonamierzacza to o czym my rozmawiamy ;)

5. *ASLAN*

*ASLAN* User

weekend sie konczy a galaxy dalej error tylko pogratulowac , jesli gra ma sie ku upadku lub zamknieciu niech odrazu napisza a nie ludzia nerwy psuja !!!

6. olbi29

olbi29 User

Coś mi ten temacik pachnie nie ładnie, nie często robię wrotka, ale właśnie specjalnie złożyłem na próbę i do nich normalnie wlazłem bez problemu :( Więc, albo zbieg okoliczności i są naprawione, albo grający inaczej mają problem :oops: Proszę się na mnie nie znęcać jakimiś zarzutami nikogo nie oczerniam bo nie mam podstaw :p

7. 1lolek

1lolek User

pewnie kolego wrotka robisz botem a bot BP kupiony za kasę hehehe

8. olbi29

olbi29 User

Skąd wiesz :mad: I od razu musisz Wszystkim mówić :) Prawdomówny się znalazł :p

9. Lukines_10

Lukines_10 User

Najciekawsze jest to, że problem ten występuje tylko w grze przez przeglądarkę - programy wydaje się nie mają takich problemów - :eek:o_O

10. C-I-E-Ń

C-I-E-Ń User

Chyba już naprawione.Rano nie działało a teraz jest już ok

11. *ASLAN*

*ASLAN* User

niestety dalej error w galaxy

12. kiedy to naprawia

13. C-I-E-Ń

C-I-E-Ń User

U mnie był ten sam problem ale już działa nie wiem o co chodzi

14. Lednox1

Lednox1 User

u mnie cały czas działa poprawnie, error jedynie występuje w moim przypadku podczas dodatkowych nagród we wtorek srode i czwartek, ale odświeżę pare razy i wszystko śmiga ;)

15. skeletica

skeletica User

nadal ten błąd jest...np. jak klikne w bete to natychmiast wyskakuje natomiast po kliknięciu przedziału (delta-kronos) to wyskakuje za 3 lub 4 klikiem

Thread Status:
Not open for further replies.