Problem z Hangarem Pomocy :(

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Evil2.0, 24 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Evil2.0

Evil2.0 User

Witam otóż mam problem z wyposażeniem na statku w hangarze zmieniałem z Diminishera na Bastiona i znikło mi wyposażenie , wywaliłem wszystko z każdego statku i wciąż nic to nie dało , a w Inwentarzu normalnie wszystko jest a po kliknięciu w wybór statku konfiguracji nie widzę ani spartanów ani LF4 ani oslon podkreconych i nie mam pojecia co się stało , Pomoc techniczna mi nie pomaga bo nie odpisuja nawet na moje ticket ! Czy ktoś coś pomoże?

2. sprawdż czy napewno wywaliles wszystko z OBYDWÓCH konfiguracji

3. Evil2.0

Evil2.0 User

Tak do teraz nie mam przedmiotów w inwentarzu normalnie są przy wyborze konfiguracji ich nie ma

4. agraf70

agraf70 User

jeszcze raz .. ale teraz spróbuj przez KOnfiguracje usunać wszystko na obydwóch statkach i obydwóch komfach, wróć do hangaru i powkładaj recznie przedmioty wyposażenia

5. MOD_Moth

MOD_Moth User

Szanowny użytkowniku, proszę sprawdzić, czy aby na pewno zdjąłeś wyposażenie z obu konfiguracji na Diminisherze. Jeśli nie, a np lasery zostały na starym statku, to nie będziesz mógł ich założyć na inny statek do momentu gdy nie zdejmiesz ich z poprzedniego. Wyposażenie nie dubluje się. Do skasowania całej konfiguracji użyj "zębatki" umiejscowionej obok nr konfiguracji w hangarze. Nie martw się, nie stracisz w ten sposób niczego co zdobyłeś.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

6. poland102

poland102 User

najczęściej pomaga wylogowanie całkowite i odczekanie;
    niestety ostatnio /od połączenia pl1 z pl3 / problemy nasilają się np po skoku przez port, po zmianie statku, zdarza się /2x na dobę/ że paski szybkiego wyboru są puste /oba/ a skróty klawiaturowe wyczyszczone...
    jak dodadzą jeszcze pl2 i cóś ..strach pomyśleć

7. Evil2.0

Evil2.0 User

zrobiłem wszystko z kazdego statku zdjalem konfiguracje wczoraj np znikły mi we wrotach formacje dronów po czym mnie wywaliło z gry ustawilem konfy zmienilem i teraz nie widze spartanow laserów ani nic , a rozwine inwentarz uzytkownika przedmioty normalnie sa a na zadnym statku nie mam kompletnie nic

8. MOD_Moth

MOD_Moth User

Napisz do pomocy technicznej, możliwe, że po połączeniu serwerów na twoim koncie nie są wczytywane elementy wyposażenia. Jeśli w inwentarzu je widać to nie masz się czym martwić fizycznie są na koncie. Wyczyść też pliki flash z przeglądarki oraz ciasteczka.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.