problem z inwentarzem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ▓▒I♥WIADRO▒▓, 26 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. witam mam problem.
    zrobilem w poprzednia sobote/niedziele lf-4 na hp i nie moge go dodac na statek
    niby w inwentarzu(tam gdzie mam wszystkie moje itemki i surowce) mam 3 sztuki, ale gdy chce uzbroic statek mam tylko 2 dostepne
    juz uprzedzam pytanie, nie mam jej na innym statku, prosze o pomoc. Napisalem ticketa ale szanowna administracja wyslala mi instrukcje jak usunac pliki cookies, co nie rozwiazuje mojego problemu...

RedCat313 lubi to.
  2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Jeśli nie kłamczysz i zastosowałeś się do porad z ticketowni to czemu nie odpiszesz tam (żeby kontunuować rozmowe) i nie wyjaśnisz czy to pomogło?
    Z poziomu forum nie da się zawet zajrzeć na Twoje konto więc nie wiem jakiej pomocy oczekujesz, czarodziejskiej? :D

pozdtawiam
    BA_ASTRAL

3. poland102

poland102 User

zajrzeć się nie da ale harry potter tu nie potrzebny; czasami bywa tak, że po włożeniu i wyjęciu np lasera staje się on nie widoczny dla gracza na jakiś czas; najczęściej wystarcza relog i ewentualnie tzw ciasteczka; jeśli nadal nie masz "grala" to sugeruję wyczyścić z all statek i ewentualnie inne i uzbroić od nowa...to taki "folklor" tej gry

4. mm70_9

mm70_9 User

Sam kiedyś szukałem lasera a ten spokojnie trafił po zakupie na statek który stał na bazie, takie drobne przeoczenie - myslę że i tu jest podobnie. A tak serio to przy takiej ilości statków coraz trudniej ogarnąć co gdzie jest...

5. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

wystarczy w ustawianiach na mapce odhaczyć opcje "automatycznie wyposaż nowy przedmiot" czy jakoś tak. wtedy nie trafi na statek, tylko do inwentarza

6. poland102

poland102 User

to na pewno ale pamietaj o tym, że ustawienia /a w szczeg. skróty klawiaturowe/ potrafią się zresetować po skoku przez portal lub zmianie statku podobnie jak pasek szybkiego wyboru.../on nawet przy skoku przez portal/ :)

7. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

takie coś to rzadko. mnie w ciągu 8 lat gry jedynie 2 razy sie to stało, i to w czasach kiedy nawet surgeona nie było... czyli ho ho ho temu

8. poland102

poland102 User

a mnie, od czasu łączenia serwerów, z 10 razy:cool:

9. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

idziesz na jakiś rekord, czy coś? :D

10. ViperΔ

ViperΔ User

Zwidy macie, mi tam nigdy nic nie znikneło.