Pomoc techniczna Problem z klientem gry

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika ګګګګګګګګ, 5 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam, pobrałem dziś klienta gry. Niestety kiedy go uruchamiam pojawia się biały ekran, wygląda to tak jakby ładowała sie jakaś strona i po kilkunastu sekundach klient wyłącza się. Czy ktoś wie co może być przyczyną?

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

przeinstaluj klienta gry

3. Stanleyek

Stanleyek User

Znowu problem, od pól godziny nie mogę się połączyć z serwerem, to powtarza się prawie w każdym dniu, ciekawe ile to potrwa dzisiaj.

4. νιмes

νιмes User

gra nie działa.

5. Cygan84

Cygan84 User

2 lata temu była podobna sytuacja podczas prospeusa. Naprawiali to chyba z 5 dni. Zobaczymy co teraz będzie :D

6. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

problemy z logowaniem proszę zgłaszać do pomocy technicznej

7. Cygan84

Cygan84 User

Chyba Botorbit wywaliło w kosmos. Zobaczymy czy jutro da się zalogować ;)

8. -PŁONER-

-PŁONER- User

pisz do pomocy technicznej, napewno pomoga :p:p:p:p:p:p wstyd.

Cygan84 lubi to.
  9. Czy nikt niemoze wejść czy to tylko wybrani???

10. warnery1

warnery1 User

Nie działa ani flashowy (502 Bad Gateway), ani unity klient, pewnie większość nie może wejść. W grze są pewnie ci którzy zdążyli się zalogować wcześniej

11. mirekw271

mirekw271 User

nic nie działa :)

12. νιмes

νιмes User

tylko ci co przelewy duze robią są na mapach

ADAMLEON i -dshh14- lubią to.
  13. 6 rano a serwery dalej lipa nie może się połączyć. Zróbcie coś wreszcie

14. nowy5

nowy5 User

co z ta gra
    jaja

15. Cygan84

Cygan84 User

Mnie wywalilo wczoraj o 17:45 w czasie gry i od tamtej pory lipa :/

16. Res3rch

Res3rch User

ta gra jest zalosna. serio, placicie a nie mozecie grac, skylab jak nie dzialal tak nie dziala - pokazcie mi gre mmo ktora jest tak zaniedbywana ? i ciagle tylko ze problem jest nam znany, albo ze zglaszasz bota to ci pisza ze maja skrypt ktory to wylapuje xD a koles od miesiaca lata na bocie i sobie gwizda na ich skrypty.

17. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

Bo macie się uczyć a nie tylko grać :eek:

18. Mi tez sie cały czas loguje i nie moze sie zalogowac

19. Cygan84

Cygan84 User

Ja znam taką ale nie będę tu pisał nazwy bo bana wyłapie :p Tam to już nawet supportu nie ma :D

20. TEZ MAM PROBLEM ZE SKYLABEM ILE RAZY PISZĘ DO SUPPORTU MAM ODPOWIEDZ PROBLEM NAM JEST ZNANY PRACUJEMY NAD TYM ŻALOSNE JA MUSZE WYSYŁAC I PŁACIC PO 10 TYS URI ZA SEPROM BY SIĘ PODKRĘCIC ZENADA CHYBA PRZESTANE GRAC BO JAK ROBIE MISJE CODZIENNE TO SPRAWDZAM GRACZY NA STRZALA ODLATUJE Z MAPY 80% graczy do portu heh wiadomo dlaczego POZDRAWIAM:)