Problem z kontem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika argentynski^kakrus, 15 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, dziś po zalogowaniu na konto, koledzy chcieli abym pograł z nimi na serwerze Polska 3, Po wybraniu tego serwera, nie przekierowało mnie do "Home" , tylko kazało mi się zalogować na pl3, mimo wpisywania poprawnych danych, nie akceptuje konta, gdy chcę się zalogować na PL gdzie miałem golca FE, przekierowuje mnie na PL3, co w tej sytuacji?

Dzięki za odpowiedź administracjo!

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 maja 2015
  2. Przypominam że to nie jest czat tylko forum, tutaj na odpowiedź trzeba czekać dłużej:p. Jeżeli chodzi o Twój problem, niestety na forum nie jesteśmy w stanie nic z tym zrobić, musisz napisać do pomocy technicznej opisując całe to zajście.

Jakiś czas temu pojawił się problem z logowaniem na konta posiadające blokadę lub status HOLD (długi czas nie logowania sie). Osoby które zmieniały serwer na taki gdzie miały konto zablokowane lub w holdzie, traciły możliwość zalogowania się na swój główny serwer. Jak już pisałem wyżej, musisz napisać do pomocy technicznej, tam dowiesz się która z sytuacji dotyczy Ciebie i ewentualnie możesz ich poprosić o zmianę domyślnego logowania na serwer lub ewentualnie odblokowanie konta (o ile jest w statusie hold).

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.