problem z kupnem za pieniądze np.statków,dresów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika R∑ΔCT†₈™, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. od pewnego czasu wchodze w zakladke uridium a tu tylko moge kupic uri.np.[premium braz srebro zloto] jakies pakiety oslon ale po uj mi to ani dresów nie ma ani statków zo kupienia np.za przelew/ jeszcze w tamtym roku bylo to mozliwe,czy tylko ja tak mam????zostaje ylko sklep i wszystko za uri.o co kaman???????

2. Wejdź w zakładkę uridium->zdobądź uridium i na górze powinny byc zakładki z urką, premkami, statkami itp, jeśli tego nie masz to radzę pisac do supportu

3. jaroo20

jaroo20 User

Też tego nie mam chyba Bp zlikwidowało możliwość kupna designów i tych nowych statków.

4. Osobiście chciałem zobaczyć koszta (zdobycia) tego Pusata i wchodząć w sklep się zdziwiłem. U mnie też nie ma możliwości kupienia za gotówkę rzeczy.

5. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Miałem ten sam pomysł i spotkał mnie ten sam efekt.

6. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Niestety ale nie ma na chwilę obecną w sprzedaży statków ani design-ów, jedyne statki są jako Pakiet startowy Leonov, Goliath, Vengeance:) więc pozostaje nam zakupy robić za uridium:)

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

7. A czy Szanowny Mod ma może informację o cenie tegoż nowego "cusia" do Vengance? Grzebiąć po internetach dowiedziałem się że jest to koszt około 110 zł. Pytanie ileż w tym prawdy.

Odpozdrawiam.

8. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Szanowny graczu:) nie posiadam takiej informacji, na chwilę obecną design Pusat jest do kupienia za uridium:confused:

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

9. Krzysioo67

Krzysioo67 User

A ja własnie przed chwilą spotkałem na GE1 w barwach VRU takie coś, a w sklepie tego nadal nie ma, wiec jak to możliwe ??

10. Ale co spotkałeś? Pus-a (swoją drogą nazwa kojarzy mi się z angielską nazwą pewnej części ciała u kobiety) można kupić bezpośrednio w sklepie za uri. Więc nie wiem o czym mówisz.

11. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Raczej to był Pusat, taki sam jak na filmikach z tureckiego serwera, jakiś czas potem spotkałem drugiego z MMO, więc mi się nie przywidziało.

Edit: U mnie jest już do kupienia w sklepie, w designach. Wystarczyło sie przelogować.
    Ale brzydki jak noc, raczej się nie skuszę.

Ostatnie edytowanie: 14 maja 2015
  12. ok.a takie pytanko na same misje[w ej gierce mnie misje najbardziej ineresuja,[a gram se sam /pewnie w klanach jes samo co kiedys,ze jakis **** bedzie mi rozkazywal<tez gram w *** czasu] na misje to brac venoma tylko on ma nie moc a to 400k obrazen?+5% bo jak mam ubic uberkrystaliona czy ubersiba/:[

<<<cze terenia tu ona tanczy dla mnie:)

czytalem ze ten pusat ma 16slotów ale czy to prawda ale jest brzydki,fuj gdzie mieli oczy?oczywiscie trzeba nabijac kase jeszcze pewnie dojdzie nowy dres do gola +6%dmg i cos dalej

Ostatnie edytowanie: 15 maja 2015
  13. Ja na Venomie latam i całkiem dobrze mi się lata. Jako dres ofensywny jest całkiem niezły (oczywiście jak każdy ma swoje plusy i minusy). Do ubijania cięzkich alienów jest rewelacyjny a i statek od czasu do czasu od niego spadnie.

Cześć Ona. :)

Ano prawda. I aż taki brzydki nie jest...po pół litra da się na niego patrzeć. :) <rotfl>

Ostatnie edytowanie: 15 maja 2015
  14. A ja w tym miejscu pragnę zgłosić soją uwagę dotyczącą tego, iż niektórzy posiadacze tego designu wyciągają zadziwiające ilości DMG !

Tak wiem, on ma aż szesnaście slotów na lasery, ale mimo wszystko za dużo on daje co niektórym tego bicia !

Naprawcie to.

15. Ekhemm...

Screen sprzed chwili.

16. ܆܇܆܇

܆܇܆܇ User

Za te "paści" 109 zł ? raczej 10.90 zł

17. -dshh14-

-dshh14- User

y Pusat
    27,99 €
    Zestaw Pusat Deluxe
    39,99 €

18. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.