Pomoc techniczna Problem z ładowaniem gry

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika »•Black•Manio•«, 22 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam!
    Mam pewien problem, co najmniej od tygodnia próbuję wejść na grę bezskutecznie. Po kliknięciu zielonego przycisku start gra nie włącza się , przez cały czas jest napis trwa ładowanie proszę czekać. Robiłem już wszystko, aktualizacje flasha wszystkich sterowników kart graficznych, sieciowych , wszystkie programy poaktualizowane, ciasteczka i inne wyczyszczone , zrobiłem defragmentację , zmieniałem passy, w końcu zrobiłem formata , instalacja wszystkich aktualnych programów etc. etc. Pisałem nawet do suportu lecz kazali mi robić bez sensownie to samo;/ Powstawały tego typu tematy, wszystkiego już próbowałem, jak macie jakieś inne pomysły żeby gra w końcu ruszyła to piszczcie. Z góry dzięki

2. ale czy taki malowidoczny kwadracik widac bylo? być może byly problemy z serwerem
    ale jesli nie to pewnie odswiezanie serwera rozpoczelo sie gdy wejsć chciałeś
    sprubuj moze przez inny komputer albo przez inne strony typu fuacebook i inne takie
    adobe player tylko pogorszył by sprawę

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.