problem z log na mape

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika darekoxzc, 25 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. poles1998

poles1998 User

Jaak był problem z platnością to w ciagu godz naprawili ;DD a tego im sie nie chce maają czas

2. Cygan84

Cygan84 User

Wywaliło prawie wszystkie boty. Nareszcie :D

3. AMCOR$

AMCOR$ User

Moze zrobia porzadek z tymi botami w koncu.

Cygan84 lubi to.
  4. **Perun**

**Perun** User

5. ^^MaG^^

^^MaG^^ User

boty łoją bezustannie,widać po rankingu

6. Cygan84

Cygan84 User

No i mnie też dopadło :oops:o_O

7. xHeraKING

xHeraKING User

dlaczego nie dają żadnej informacji o przerwach technicznych...?

8. Stanleyek

Stanleyek User

Dziadostwo do potęgi , sam sobie się dziwię że nadal gram.

9. xHeraKING

xHeraKING User

wróciłem wczoraj po 11 latach a tu taki cyrk hah :D

10. Archridium

Archridium User

dochodzę do wniosku że to oni mi powinni płacic że w to gram...nie idzie się zalogować

11. Cygan84

Cygan84 User

Nie tylko Polski serwer padł. Na angielskim forum też piszą, że im serwery padły.

12. BP nie potrafi wyjść z tych problemów które występują, BP jest przekręcone na stronę botów niestety

13. PanToJa3

PanToJa3 User

Dalej nie dziala event sie marnuje kupilem licencije za 200k urki prosze o wzrot ..

14. [(KamyK)]

[(KamyK)] User

Mi o dziwo w miarę wszystko działa, ale faktycznie nagle nie ma botów na boss curcubitorach xd

15. ehh BP co evet coś sie dzieje oby jtro działało normalnie i cos w ramach rekompenssaty by sie przydało i nie mówie tu o 7 dni premium ;d

16. bo zamiast robić porządek na serwerze to zajmują się głupotami, tak jak wcześniej wspomniano niby prace naprawcze trwają, ale jakoś nie widać tych efektów naprawiających

17. Kurpan55

Kurpan55 User

Tragedia... od wczoraj rana nie da się wejsc do gry...

18. w piątkowy dzień jeszcze się zalogowałem i w sobotni dzień dało się pograć do wieczora, problem nastał dopiero wieczorem i tak do tej pory

Heh niby banują tych botów ale nonstop ich pełno w trakcie eventu

TL_eviana: Wy banujecie te boty czy tylko udajecie że banujecie? bo co każdy event to tych botów pełno aż stan skali wybija

19. Ja w ciągu dalszym tak samo

20. Friko96

Friko96 User

ładowanie... i dalej nic