problem z log na mape

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika darekoxzc, 25 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. unity tez nie dziala

2. Cygan84

Cygan84 User

Musisz nowe konto tam zrobić

3. Stanleyek

Stanleyek User

Unita u mnie działa,ale już nie mam ochoty zaczynać od początku. Może jakby przenieśli tą grę na tamten silnik byłoby lepiej.

4. nirvana47

nirvana47 User

na tym unity od zera to dobre dla botów

5. AMCOR$

AMCOR$ User

Ale jaja ranga idzie do góry a my nie mozemy sie zalogowac

6. Cygan84

Cygan84 User

Tam to można jedynie dla zabicia czasu pograć. Ja też nie mam zamiaru wszystko od nowa robić.

7. ja pitole nadal nie dziala co za zenada

8. Archridium

Archridium User

Wam też gra nie działa? ja od wczoraj zalogować się nie mogę

9. Oni to problemów nie potrafią rozwiązać, Ta cała brygada to się topi w znanych problemach jak na morzu lub oceanie. BP zna wiele problemów ale nie rozwiązują tego, opierdzielają się ile wlezie

10. poles1998

poles1998 User

Grunt że z płatnościami jest git to sie dla nich liczy zepsuli SEAFIGHT I popsuli darkorbit

11. zawsze coś muszą rozpierdzielić, na tym serwerze nie ma dnia żeby problemu nie było, tak jak jest wspomniane nie potrafią rozwiązać problemów a płatności to niech se w nos wsadzą

12. Czy ktoś wie kiedy będzie można się zalogować na grę czy to czarna magia może jest jakiś pomysł jak sie można zalogować bo BP to raczej nam nie pomoże chyba że zrzutę by się zrobiło to by zaczęli działać .

13. Kurpan55

Kurpan55 User

pewnie jak zauważą że ludzie nie płacą to cos zrobią ;)

14. _*O*ki*m*_

_*O*ki*m*_ User

nie grac skonczt sie kasa i problem

15. Cygan84

Cygan84 User

Ale ktoś musi grać bo EIC ma 12 punktów w piłce xD

16. jazon161

jazon161 User

Widać podejście Adminów zero informacji nawet nie zglszaja do centrali problemów z logowaniem na mape. Czym się zajmują okradaniem graczy z zainwestowanych realnych pieniędzy.Uczciwi sa karani a oszusci ochronieni.

Cygan84 lubi to.
  17. Friko96

Friko96 User

ciekawe.. mi dalej nie dziala ;/

Cygan84 lubi to.
  18. Cygan84

Cygan84 User

Admin sam piłkę kopie hahahahaha :D:D:D

19. ^KaSiUlA^

^KaSiUlA^ User

BP , oddajta mnie mojom kase :mad:

20. zlodzieje nie oddadzą naszych pieniędzy które były wydane, pieniądze poszły w kosmos z takimi ich działaniami