problem z log na mape

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika darekoxzc, 25 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Cygan84

Cygan84 User

Info z angielskiego forum: Problem jest znany ale nie wiedzą kiedy zostanie rozwiązany. Czyli standard. Dobranoc :p:D

2. Gierek

Gierek User

Udało mi się dzisiaj dostać na mapę, i przed chwilą ukończyłem Vortexa. Podczas gry nie zauważyłem praktycznie żadnych lagów.

3. ja to będę widział zalogowanie się na mape jak świnia gwiazdy heh xDDDD niech reklamują dalej te swoje bociki

4. Gierek

Gierek User

Tak sobie teraz myślę, że miałem sporo szczęścia, że trafiłem na mapę, bo teraz... całkiem okno gry mi padło, nie mogłem się dostać do hangaru, chciałem się przelogować, i jakiekolwiek działanie w oknie gry trwa jakieś pół minuty. :D

5. GLBPVE

GLBPVE User

jak długo naprawić tej błędy ?

6. ale skoro znany to chyba powinni juz go naprawic hahah

7. mogli by chociaz napisac ze pracuja nad usunieciem tego problemu , ale to chyba zbyt wiele .

8. Kurpan55

Kurpan55 User

Tylko tyle umią zrobić ;)

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Aktualnie występują problemy z logowaniem do gry. Trwają prace nad rozwiązaniem tego problemu.

Wasza Ekipa Darkorbit

9. Cygan84

Cygan84 User

Znając ich tempo to pewnie zbyt szybko tego nie rozwiążą xD

..NYSA...[TRI] lubi to.
  10. bestia

bestia User

OD piatku tylko tyle umia napisac zenada

11. niech przeniosą nasze konta z pl serwera na unity, a tamten serwer zamknąć bo za dużo błedów występuje na tym serwerze i tyle bo nic z tego serwera już nie będzie

slepycwaniak lubi to.
  12. Ciekawe kto odda kase za podwajacz :))

13. I jak sytaacija do konca miesiąca naprawią ten cyrk? bo ten smieszny nowy server jest do bani

14. Dalej " ZIELONY ŁADowanie " , pewnie zabrakło słońca i wiatru , żeby rozhuśtać serwery ... Mistrz Zen pewnie już wykupił złotą wizę do Dubaju .

15. Kurpan55

Kurpan55 User

Mamy aktualizacje czy cos robią :D

+++ Connection problems +++
    Hey SpacePilots, A lot of you are facing problems for a couple of days with the connection to the game client. The loading screen is freezing. We would like to assure that the problem is investigated with high pressure and that we won't stop investigating until it's fixed. At the moment, we're checking different possible approaches that might be the cause but it takes a bit more time because not every player has the problems and it's not easy to replicate the issues. Therefore we're reviewing a lot of things at the moment. All we can do for now is to ask all of you for patience. We're working on this with high pressure and we won't give up until it's fixed! We apologize for all the inconvenience, and we need to ask all of you for your patience until we can get this resolved. Thank you very much in advance.

Your DarkOrbit Team

16. xd 4 dzien i nic

17. AMCOR$

AMCOR$ User

konta ktore nie lataja na botach nie moga sie zalogowac proste

18. mam to samo uczciwie gram i od 4 dni nie moge sie zalogowac na mape gry

19. obraz wisi w oknie logowania na literce d