problem z log na mape

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika darekoxzc, 25 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bestia

bestia User

tyle bledow zrobili ze nie wiedza gdzie szukac przyczyny

2. u mnie ładowanie jest do końca, a nie wyświetla mi się na zielono "start"

3. [(KamyK)]

[(KamyK)] User

Takie marne pocieszenie dla tych którzy nie mogą się zalogować, boty też nie mogą, w ogóle całkowicie zniknęły z map.

4. dla mnie to nie jest żadne pocieszenie, brak logowań na mape, tu tkwi główny problem

5. -PŁONER-

-PŁONER- User

tylko pytanie jedno, czemu jakis maly % graczy moze wejsc na gre i grac??? to jest mega dziwne.

6. jak nie wiesz dlaczego nie możesz wejść pewnie jesteś z wru

7. $KazarOne$

$KazarOne$ User

Mam to samo nie moge od 4 dni wejsc na mape

8. *SALVADOR*

*SALVADOR* User

zglaszam to samo

9. W dalszym ciągu gra nie chodzi od soboty .....

10. ale pewnie wynagrodza nam to w postaci 7 dni premium i 5 tys rsb D; BP potrafi szybko ... ale liczyć kase
    co z eventem co z licencijami bosterkami? PS. szybko naprawili problem z płtnością na nowym serwie ;d NIE POZDRAWIAM

11. dziwne jak już nie mam premki bo zrezygnowałam , to nagle gra mi działa......

12. GLBPVE

GLBPVE User

mi nie działa nadal

13. Kurpan55

Kurpan55 User

+++ Connection problems +++
    Hey SpacePilots, the login problems on all servers have been solved. Thank you for your patience.
    Your DarkOrbit Team

jakiś żart dalej nie da się zalogować

14. GLBPVE

GLBPVE User

właśnie jakiś żarty , ja nie działa logowanie

15. AMCOR$

AMCOR$ User

Caly pasek zaladowany brak startu

16. -PŁONER-

-PŁONER- User

nadal nie działa, ładuje do napisu ŁAD i nic. reinstall nie pomogł. ale sa osoby które mi daja info ze juz w koncu odpalili gre. nie wiem od czego to zalezy

17. ^^MaG^^

^^MaG^^ User

nie kopiuj angielskich wpisów to serwer polski pewnie będzie opóżnienie,bociki cały czas robią dobrą robotę:D

18. LIPA z tą grą się robi coraz to większa!!!

19. Rafael128

Rafael128 User

Kiedy DO w końcu zacznie działać?