problem z log na mape

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika darekoxzc, 25 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kube

kube User

zapewne nigdy

2. PanToJa3

PanToJa3 User

i jak wieta cos kiedy bd mozna latac

3. Kurpan55

Kurpan55 User

W tym tempie to pewnie za tydzień :/

4. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

po prostu w tym roku nie zasłużyliście na ammo-dajne wrota i Halloweenowa Dynia do Was nie przyszła :p

natomiast Król Sępuś wypełnil magazyny ammo x4 i x3 po sufit :cool:

5. "Król Sępuś" ma również wybujałe ego, też pewnie po sufit albo nawet na księżyc, w ogóle co ammo znaczy w obecnych czasach? XDD ty się flexujesz x4 w erze botów i toolowców

6. skeletica

skeletica User

napis ,,Lad'' i lipa nadal nie można się zalogować...Mają rozmach że z problemem tyle dni walczą

7. k4r4luch

k4r4luch User

Ciekawe czy będzie jakaś rekompensata za brak możliwości logowania...

8. THOR[ABAR]

THOR[ABAR] User

Tak, w nagrodę będziesz mógł się zalogować :) Może... Kiedyś...

ChocolatteMochi lubi to.
  9. k4r4luch

k4r4luch User

Jak grałem w 2010 to za takie utrudnienia były prezenty, sporo się zmieniło.

10. z ich rozwiązywaniem problemu z logowaniem to jest totalna porażka, żeby kurde nie móc się zalogować od soboty to już jest szczyt lenistwa, niech dalej się opierdzielają a w takim tempie daleko nie zajadą

11. ^^MaG^^

^^MaG^^ User

skoro nie mamy na to zbyt wielkiego wpływu to może niech popracują i wreszcie dla odmiany naprawią ten problem...w miarę sprawnie :rolleyes:

12. u mnie jest progres...poprzednio ładowało okno gry do literki d ,,ład'' a teraz ładuje całe ,,ŁADOWANIE'' i tak obraz ,,stoi'' mają rozmach :D

13. Stanleyek

Stanleyek User

u mnie już tak było i znowu wróciło do ład