Problem z logowaniem.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika cośtam321, 1 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cośtam321

cośtam321 User

Witam mam problem z zalogowaniem się na swoje konto cały czas wyskakuje mi problem 403 a czasem 401 kiedy stworzyłem nowe konto to na nie mogę spokojnie się zalogować. ktoś mi wyjaśni o co chodzi? proszę o pomoc moja nazwa użytkownika na tamtym koncie to: UsioX

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Na jaki serwer próbujesz się zalogować? Czy posiadasz jakieś screen tego problemu?

Przeniosłem temat do właściwego działu.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

3. cośtam321

cośtam321 User

chyba pl3 ( ale to też może być pl2) nie jestem pewien tego do końca

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

A screen? Czy to był błąd z białą stroną i dużymi literami:
    "403: Forbidden"
    ???

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

5. cośtam321

cośtam321 User

tak ale nie mogę tutaj wrzucić screena :/

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Prawdopodobnie utknąłeś na serwerze łączonym. Proszę w tej sprawie skontaktować się z pomocą techniczną, która zmieni Ci serwer domyślny podczas logowania. W zgłoszeniu należy podać ID konta, dokładni nick albo link do profilu pilota swojego konta. Jeśli nie wiesz jak napisać do pomocy technicznej użyj linku z mojej sygnatury.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam z powodu braku aktywności.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.