Problem z logowaniem.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Silver2197, 25 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Silver2197

Silver2197 User

Witam. Na wstepie chcialbym zaznaczyc iz wiem ze ten temat byl juz nie raz poruszany, lecz moj problem wyglada nieco inaczej.

A wiec po wpisaniu prawidlowych danych do konta wyskakuje blad ,,Forbidden You dont't have access...
    Napisalem do supportu, opisalem swoj problem ale pomoc zostala mi odmowiona poniewaz nie mam ID ani profilu pilota. A nie mam bo nie moge sie zalogowac ani odnalesc swojego profilu pilota poniewaz nie gralem okolo 5lat wiec nie pamietam swojej dokladnej nazwy. Nigdy nie kontaktowalem sie z supportem wiec nie mam tego ID. Czy istnieje jakas inna mozliwosc znalezienia tego Id?

Pozdrawiam.

Ostatnie edytowanie: 25 sierpnia 2018
  2. fsdadg

fsdadg User

Witam.Mam ten sam problem co Silver2197,co mozna z tym zrobić,skąd wziąć moje ID?? gram od 2012 roku,pomocy!!

3. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Drodzy Gracze

Żeby znaleźć konto potrzebne jest jedno z ID, BIG, Global ID, dokładny Nick (nie mylić z loginem),
    link do profilu pilota inaczej nie ma szans by Wam pomóc niestety:(

pozdrawiam
    MOD_Artemida

4. ATB

ATB User

konto/nick z forum również nie da rady?Dopowiem tylko ze kiedy wpisuję konkretną kombinację hasło/nick(być może właściwą) to strona zmienia język na angielski i w adresie strony pojawia sie nazwa us1 (prawdopodobnie na tym serwie byłem ostatni raz zalogowany).

5. fsdadg

fsdadg User

Witam ponownie,piszę z konta mojego syna,mój nick w grze na pl1 to GodFather,dzieki aukcji mam link do profilu pilota jesli dobrze mi się wydaje- https://pl1.darkorbit.com/index.es?profile=5jWuZ&profileCheck=EAyvm&lang=pl (oby to coś pomogło,wlozylem ze 20 tysi w tą grę ) jak mogę i czy wogóle uzyskać BIG lub Global ID,bez możliwości logowania się? Nie wiem co oznacza BIG o ktorym mowa...

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowny Graczu,

Jeśli podałeś link do profili pilota w odpowiedzi na zgłoszenie, to jedynie pozostaje cierpliwie czekać na odpowiedz. Na przyszłość proszę pamiętać, aby mieć zapisany numer ID oraz nie udostępniać informacji związanych z kontem.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności,
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.