problem z logowaniem

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika νιмes, 4 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. νιмes

νιмes User

Witam, czy tylko ja mam problem z zalogowaniem od kilkunastu minut? gra ładuje się do litery D "ładowanie" i stoi w miejscu

2. Nie tylko ty masz ten problem :) Byłam na mapie gra działała z opóźnieniem , co chwilę wywalało aż w końcu tak wywaliło, że ładuje, ładuje i załadować nie może , na mapę oczywiście

3. Stanleyek

Stanleyek User

U mnie ładuje cały pasek, po naciśnięciu start trwa łączenie w nieskończoność i tak od 30 minut.

4. Gierek

Gierek User

Ulala... znowu problemy z logowaniem :/ u mnie jest "Trwa łączenie" w nieskończoność.

5. hyhy141414

hyhy141414 User

+1 tak samo

6. ja miałem tak wczoraj i dzisiaj dalej w nie chce się załadować

7. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

od rana ładuje mi na 1/4 paska i zatrzymuje się :eek:

jestem wściekły że nie mogę pielęgnować mojego nałogu :mad:

8. Takie_buty

Takie_buty User

nie tylko Ty masz problem aczkolwiek problem jest znany a technicy pracują:cool:

9. Tak ja tez tak mam

10. Gierek

Gierek User

Da się grać, ale... fragmentami są straszne lagi :/ .

11. Stanleyek

Stanleyek User

U mnie lagi i kilkusekundowe opóźnienia, ale kłopotów z logowaniem nie miałem, kiedy znowu będzie normalnie?

12. Ja dalej od wczoraj nie moge sie zalogować zrywa połaczenie cały czas pisałam trzy razy do pomocy technicznej zero pomocy proszę o podpowiedz co jeszcze mogę zrobić Pozdrawiam

13. Cygan84

Cygan84 User

A ja się pytam gdzie są obsydianowe skrzynie??? Przeszukałem wszystkie mapy i nigdzie ich nie ma xd

14. Gdzie te skrzynki? Projekty są, klucze zrobiłem a skrzynek nie ma

15. Jαηεк

Jαηεк User

Te skrzynki są w tym samym miejscu w którym bp ma was, czyli graczy :)

16. ^^MaG^^

^^MaG^^ User

Szanowny bigpoincie jeżeli myślicie że ten żart który nazywacie rekompensatą był wystarczający to się grubo mylicie,wystarczy spojrzeć na statystyki serwerów( jak pustoszeją)...w następnej kolejności problemy techniczne które was pogrążają,od maja gra się coraz bardziej psuje,a nie jak tu niektóre modki piszą że się poprawia :),a zapomniałem po co pisać skoro nie wyciągacie żadnych wniosków...no i oczywiście problem jest mi znany:cool:

17. DOSTALEM 55 h dmg 55 h na oslony i 2 h pd ale co z tego czas leci i po bostersch to miala byc rekompensata gram w to ponad 10 lat zal bostery poszly sobie w sina dal choc nie bylo mnie na mapie

18. Stanleyek

Stanleyek User

Niestety następny dzień bez możliwości brania udziału w grze, zaraz po połączeniu z serwerem następuje rozłączenie, przy każdej następnej próbie to samo i nic nie pomaga. Próbowałem z czyszczeniem pamięci podręcznej, przeinstalowałem klienta i nic to nie dało, ta gra zeszła całkiem na psy nie obrażając piesków, bo one mają chyba większe pojęcie o informatyce niż fachowcy naprawiający tą grę.

Zary-pl lubi to.
  19. Gierek

Gierek User

Udało mi się dostać dzisiaj na mapę, ale gra wyglądała tak:
    - akurat była misja dzienna na zbieranie surowców - to Prometium zebrałem bez problemu, ale Endurium... odznaczało mi - zbieranie przerwane - dopiero po kilkunastu sekundach udało mi się zebrać Endurium
    - bicie alienów - tutaj było względnie w porządku
    - frustracja na 4-5 na gracza wrogiego (moim zdaniem za rozwalanie gracza ileś razy pod rząd w przypadku, gdy nie ma wojny, gdy to nie było ustalone powinno być karane banem/dotkliwą karą)
    - i na 1-6 katastrofa - misja na 20 protków - obojętnie jaka czynność - na mapie pokazywała mi się po kilkunastu sekundach - protki latały w spowolnieniu, zadawane obrażenia przeze mnie pokazywały się po kilkunastu sekundach, wyrzutnia rakiet się zacinała, ale jedyne obrażenia, które pokazywały się mniej więcej regularnie, to te od wyrzutni rakiet. Obrażenia też mi się pokazywały po kilkunastu sekundach, tak samo, jak nagrody za ubicie aliena - podobnie, jak na 1-8.

Sam nie wiem, co się dzieje, trafiłem na atak DDOS? Jak dla mnie - wstyd.