problem z logowaniem

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika νιмes, 4 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. S3nd3r

S3nd3r User

Zauważyłem, że lagi występują tylko na niektórych mapach, robiąc wczoraj misje na lordakiumy, skoczyłem, na 1-5 (były lagi po kilka sek), potem 2-5 (były lagi po kilka sek), następnie na 3-5 i tu lagów nie było w ogóle, to samo na 4-5 też nie miałem lagów.

2. -PŁONER-

-PŁONER- User

tez to zauwazyłem. po 2-2/3/4 spoko sie latało po 2-5/6/7/8 tak srednio ale za to na 4-5 i piratach miałem tragedie... teraz wszedłem zalogowałem sie na 2-4 czekałem 10sek na ubicie mordona i wylaczylem... nie ma sensu sie denerwowac :) serwer Glob PvE

3. Baki

Baki User

Siema. Ostatnio zwykle laguje od popołudnia do 1-2giej w nocy
    i nie łudźcie się bo przy takim necie też laguje

4. Stanleyek

Stanleyek User

Chyba przyjdzie po 4 latach pożegnać tą grę, drugi dzień nie mogę wejść na mapy, PT oczywiście wie o problemie i próbuje go naprawić. Wyłączyłem już abonamenty, ale jeszcze zdążyli mi pobrać za konto premium za wrzesień. Będę tu jeszcze zaglądał, ale ta gra to już same nieszczęścia z którymi nikt nie może się poradzić. To hańba dla organizatorów i informatyków, dziwi mnie tylko to że na ruskim serwerze i tureckim gra działa normalnie widocznie u nich pracują fachowcy a u nas nieuki.

5. warnery1

warnery1 User

Jak widzę, obecnie znowu jest problem z zalogowaniem się do gry, o ile na stronę główna po iluś próbach się udało to na stronę gry już nie. Po długim kręceniu się kółeczka, ładowanie kończy się na D. do pomocy technicznej tez nie da się napisać, bo okienko też się nie otwiera, aż dziw, że udało mi się na forum dostać.

Ostatnie edytowanie: 25 września 2023
  6. Ja na stronę główną mogłam się tylko ze strony zalogować .

7. o dziwne napisałam i się zalogowałam