Problem z logowaniem

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika Mrtzl26, 29 listopada 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Mrtzl26

Mrtzl26 User

Hej, sorry, że tu, nie wiem czy można. Jestem dość nowym graczem. Macie problem z wystartowaniem gry? Nie mogę od 10:00 grać...Pozdrawiam

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

zazwyczaj o 10 jest przerwa techniczna

3. Cygan84

Cygan84 User

Co się dzieje dzisiaj z tą grą??? Co jakiś czas zrywa połączenie i nie można się ponownie zalogować przez kilka minut. Znów ataki DDOS ? XD

4. Stanleyek

Stanleyek User

Jeszcze się event nie zaczął a już znowu nie można się zalogować, statki nadal stoją we wrotach i nie można ich z ich wyciągnąć, pełna klapa.

5. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

z tym logowaniem, to jak zwykle - tradycyjnie :(
    nowy ewent i nowe/stare problemy
    u mnie znów pasek ładowania okna gry zatrzymał się na literce d i ani myśli drgnąć dalej.
    gratulacje za profesjonalizm :)

6. nirvana47

nirvana47 User

pełen profesjonalizm gra padła ale sklep działa to ważne

7. Zary-pl

Zary-pl User

Tradycja w darklagu od wczoraj wieczorem gra nie hasa pasek ładowania dochodzi do litery D jak darklag i ani drgnie. Pewnie znowu mają atak Dos :cool:

8. AMCOR$

AMCOR$ User

mam to samo

9. vorilhon

vorilhon User

Coś długa ta przerwa techniczna...

10. czy moze ktos wie w jaki sposob wyjsc w wrot miedzygalaktycznych . Od wczoraj jest uziemiony we wrotach . Prosze moze macie jakis sposob

11. ViX

ViX User

Możesz chwile polatać, po jakichś 30 sekundach dostaniesz okienko gdzie będziesz mógł wybrać wyloguj (nie wybieraj połącz ponownie), potem będziesz mógł zamienić statek na inny, wejść na mapę i zamienić statek na ten który utknął we wrotach poprzez Skok statku i gotowe.

12. νιмes

νιмes User

gra dzialala 5 minut, kiedy wlaczycie ją ponownie? <3

13. Cygan84

Cygan84 User

502 Bad Gateway XD

14. ^^MaG^^

^^MaG^^ User

Godzina 10 .00 środa jak wyżej 502 Bad Gateway XD,start eventu brak danych,nagrody żenada...no nie rozpieszczacie graczy przed świetami:cool:

15. skeletica

skeletica User

coraz bardziej obrzydzają tę grę...od wczoraj zajoba idzie dostać