problem z logowaniem

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika SPECU_1989, 30 marca 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Songo89K

Songo89K User

Znowu gra leży? właśnie robiłem swoją pierwszą Zete, doszedłem do Devo i od razu przerwało połączenie...

2. Cygan84

Cygan84 User

Serwer kaput xD

3. Cygan84

Cygan84 User

I znów kaput :D

4. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

proszę zgłaszać do pomocy technicznej

5. Cygan84

Cygan84 User

Codziennie to samo, między 17:40 a 19:00 serwer staje i wywala z mapy XDDDDDD

6. Songo89K

Songo89K User

Szok i niedowierzanie. Znów się spotykamy.

Tak sobie myślę, że w tej grze to sami mnisi muszą grać. Bo przeciętny człowiek raczej by długo nie wytrzymał.

-dshh14- lubi to.
  7. Cygan84

Cygan84 User

Nie no już od rana problemy z logowaniem. W tej grze nie powinno być eventów bo przeważnie wtedy się dzieją takie "cuda" xD

8. Seek

Seek User

Gra umarła ale najlepsze jest to że alieny mnie ubiły a ja nic nie mogłem zrobić porażka kto da za to jakoś rekompensate za śmierć z alienkow?

9. Friko96

Friko96 User

kto rano wstaje to nie pogra xd

10. Cygan84

Cygan84 User

Na pewno nie BP :D

11. goliath#96

goliath#96 User

Jedno jedyne co z tego dobre to ze i boty nie latają, ale sami jesteśmy winni płacimy kasę za dodatki premki itd , a oni nic nie robią by ulepszyć grę , bardziej ją uszkadzają aktualizacjami , więc gra już robi się mało interesująca, jak wiecznie nie można się na nią zalogować

12. Seek

Seek User

Jeszcze siedziałem w tej grze ale na tyle błędów i ciągłych problemów nie możnością grania nie opłaca się widzę wracać do tej gry padło i koniec

13. TL_Eviana.

była przerwa techniczna. Jeśli po niej nadal są jakieś problemy, to proszę to zgłosić do pomocy technicznej.

14. ^^MaG^^

^^MaG^^ User

13:28 do jakiej pomocy technicznej,lubię te twoje wieczne przekomarzanie się,gra cały czas tnie ,a ja mam zgłaszać do pomocy technicznej.w weekend tnie ,w tygodniu tnie, a boty tak banujecie że latają cały czas:cool:,ludzie pieniądze płacą na te wypociny i nie pograsz spokojnie, bo cały czas coś:mad:

-dshh14- lubi to.
  15. po napisaniu do pomocy technicznej padło pytanie czy nowy program pobrałam..... grając na starym kliencie. No ale ok pobrałam unity, by sprawdzić czy tam jest lepiej . ale niestety nie jest. Pomoc techniczna to żenada......

Cygan84 i -dshh14- lubią to.
  16. TL_Eviana.

Jest to podstawowe pytanie, które musi zadać.

17. Friko96

Friko96 User

od 19 nie da sie zalogowac na mape

18. TL_Eviana.

proszę to zgłosić do pomocy technicznej

19. Ta pomoc techniczna nie jest warta zgłaszania błędów w grze czy pisania jakiejś uwagi bo wasze śpiewki to każdy zna przykładowo: Znamy ten problem i pracujemy nad naprawą tego błędu.

nie oferuj tej pomocy technicznej bo z tego co piszą gracze na czacie że nawet odpowiedzi nie dostają z pomocy technicznej gdy upłynie 24 godz od przyjęcia zgłoszenia, więc gdzie ta pomoc techniczna. Zamiast banować botów w grze i oszustów to żywych graczy banujecie a boty latają gdzie chcą i biją co chcą.

Ta pomoc techniczna to jest jakaś porażka

-dshh14- i Cygan84 lubią to.