Problem z odebraniem bonusu

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Piotr3k, 18 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Piotr3k

Piotr3k User

Witam. Trwa event fala pasożytów. W tym czasie na email przychodzą maile, w których jest jest on opisany, można również kliknąć w link, aby otrzymać bonus w postaci 2000 sztuk PIB-100 (amunicja zarażająca), 10 sztuk IM-01 (miny zarażające),1 CPU ANTI-Z2 (10x leczenie z zarazy) i 5 zielonych kluczy. I tu zaczyna się problem. Mianowicie gdy dziś przeglądałem pocztę zauważyłem tego maila i kliknąłem w link po bonus. Wyskoczyło mi okienko z tekstem:

Błąd:
    Ten link został już użyty.
    Kod błędu: 708
    Zaloguj się normalnie poprzez grę.
    Zostaniesz przekierowany do strony głównej gry za 0 sek.
    Do gry »

Niestety nie dostałem żadnego z ww. przedmiotów.
    Moje pytanie brzmi czy mogę zrobić coś aby otrzymać zestaw?

2. Witam.

Spróbuj otworzyć link w nowej karcie klikając prawym klawiszem myszy i wybierając tą opcje. Jeżeli nadal błąd wyskakuje to znaczy, że bonus został przypisany (albo przynajmniej powinien być). Czy na tej poczcie masz założone tylko jedno konto? Bo możliwe, że zostało przypisane do innego. Niestety tu na forum nie możemy sprawdzić czy faktycznie zaistniał jakikolwiek błąd. Możesz spróbować napisać do Pomocy Technicznej. Tam mają szersze możliwości.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

3. Piotr3k

Piotr3k User

Błąd wyskakuje delej, na emailu było robione tylko 1 konto, bonusu dalej nie ma, napisze do supportu.
    Dzięki :)

4. Proszę ;). Skoro leci wyżej to tu zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.