Pomoc techniczna Problem z oknem gry.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Reez, 11 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Reez

Reez User

Witam, po jakimś czasie postanowiłem wrócić do Dark Orbit i wszytko byłoby ok gdyby nie problem, który mnie spotkał. Mianowicie kiedy loguje się do gry i otwieram okno gry normalnie mogę robić wszytko poruszać się itd. kiedy jednak przełączę zakładkę i wrócę do okna gry to niestety nie mogę wykonać żadnej akcji. Nie wiem czym jest to spowodowane wiem, że jest to wina przeglądarki Opery, bo w Mozilli nie ma tego problemu lecz na Mozilli mam delikatne zacinki co jest bardzo irytujące. Mam nadzieję, że ktoś wie w czym tkwi problem.
    Dziękuję i pozdrawiam.

PS.
    Miało być w temacie Okno gry. Pomyłka.

2. Niestety, ale Opera właśnie tak ma i też mi się to nie podoba.

Na szczęście istnieje rozwiązanie (chwała mojemu Mistrzosusowi-Astralosusowi): przeciągnij kartę z grą poza okno przeglądarki.

W ten sposób będziesz miał ją osobno, co jak dla mnie jest dodatkowym plusem.

3. Mam ten sam problem ;/
    znalazłem sposob na to wystarczy odswiezyc pulpit;)

4. Reez

Reez User

Dzięki wielkie :) Sposób z odświeżeniem pulpitu działa :p Będzie to dość uciążliwe ale lepsze to niż ciągłe włączanie gry :)

5. Robi2Robi

Robi2Robi User

a ja mam na to lepszy sposub uzywaj google chrome przegladarki :D

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.