problem z osłoną

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika deespo, 23 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. deespo

deespo User

witam
    otóż mam taki problem: miałem rozdzielone punkty PP w taki sposób
    optymalizacja poszycia 1,mechatronika 1, technologia osłony 3, cybernetyka I 2, etyka 2, rakietologia 2, tajniki polowania 2
    i moja osłona wynosiła 224,224
    zresetowałem punktu i je przydzieliłem w ten sposób
    optymalizacja poszycia 2, mechatronika 1, technologia osłony 5 manewry unikowy 2, optymalizacja poszycia 3
    i moja osłona wynosi 200,200
    i pytanie czemu mam mniejszą osłonę niż miałem przed zmianą punktów?

2. W temacie podałeś tylko PP, nie myśl, że od razu Ci odpowiemy czemu masz tak małą osłonę. Zachęcam do skorzystania z liczyka, który znajdziesz w tym temacie: Przydatne poradniki od Graczy na samym dole posta pod przydziałem inne.

Zobacz, czy na Twoim wyposażeniu wszystko się zgadza i daj znać.
    Ps. Co do Twojego problemu to możliwe, że miałeś ekstras, inny design, itp. które dodają, co nieco ''bonusu'' do osłon.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. deespo

deespo User

do tego mam 10 bo2 i 1 bo1
    ok według licznika się zgadza więc widocznie miałem jakiś ekstrat
    a tak po za tematem o co chodzi z tym surgeonem i zbieraniem kasy na niego? bo taki temat na czacie się pojawił

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2016
  4. Prawdopodobnie w maju będzie event na zarażenia/leczenie jak w roku 2015 w którym do zdobycia jest design Surgeon. Czy event będzie tego nikt nie wie ;)

5. deespo

deespo User

aha o to im chodzi więc dzięki za odp
    temat do zamnięcia

6. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

W takim razie zamykam :)

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.