Blad Problem z PETem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika LynkDynamit, 26 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dobry wieczór :)
    Mam problem z petem. Mianowicie latałem sobie na mapie 4-3 i zbierałem skrzynki bonusowe, podleciał AIDS i mnie zestrzelił. Po respie na najbliższym portalu poleciałem dalej na skrzynki, ale PET został na portalu i nie ruszał się z miejsca. Myślałem, że lag, ale skrzyneczki się normalnie podnosiły, a po resecie klienta byłem w miejscu w którym się zatrzymałem. :mad::mad::mad::mad:
    Schowanie i wyciągnięcie PETa nie pomaga, reset clienta z log outu nie pomaga, reset klienta z krzyżyka nie pomaga. o_Oo_O
    Może zatem pomożecie Wy? :p:D

2. -ss24-

-ss24- User

Mam to samo na PL3. PET stoi w miejscu i nie zbiera

LynkDynamit lubi to.
  3. Pl3 upadło potwierdzam !

LynkDynamit lubi to.
  4. Skoro nie jestem sam z tym problemem to znaczy, że wina serwera. Ech... :oops: Ale chociaż nie jestem sam z tym problemem :D:p
    Dziękuję za feedback, Panowie :) Temacik do zamknięcia ;)

5. No właśnie w innym temacie odnośnie problemów z łączeniem w wrotach też wspomniane było o PETach...
    Jestem ciekawy co się dzieje że na tak wielu serwerach są problemy czy to z PETami czy z wrotami i to z niewyjaśnionych przyczyn o_O
    Również w tamtym temacie jak ktoś stwierdził: BP kopie kryptowaluty i laguje nam :D Ludzi mniej, mniej wydają to muszą uzupełnić dziurę w budżecie :)

6. Andrzej.s

Andrzej.s User

ja również pl3, potwierdzam , gra "zdechła":p a suport pisze te same bzdety co zawsze, wyczyść dane albo że to nie ich wina...:p:p tylko lokalny dostawca jak zwykle zawinił:p

LynkDynamit lubi to.
  7. Support każe wyczyścić ciasteczka, ale gracze nie mają co czyścić, bo pracownicy wszystko już pozjadali :p:p
    Brzuchy BigPointowców od ciasteczek rosną tak szybko jak ich portfele podczas MHH :cool:

8. Update
    PET rusza się po przełączeniu na tryb ochronny i odczekaniu od kilkudziesięciu sekund do kilku minut :)

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.