Problem z płatności

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika BackToDarkOrbit, 7 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, mam problem z działem płatności, gdy wchodzę kolejność:

1. Zakładka Uridium
    2. Całość
    3. Wybieram np. tak jak na zdjęciu

Wyskakuje komunikat, że musze najpierw skontaktować się ale zanim napisze do Supportu to tam jest "problem z działem płatności" jak klikne to pisze musze podać tam dane osobowe i jaki rodzaj płatności. Co teraz mam zrobić ? (pisałem do supportu już trzeci raz i odpisali ten sam wiadomość)

obrazek 1

obrazek2

2. W jakim kraju mieszkasz ?

3. Jeszcze dodam obrazek tak wygląda zgłoszenie i musze to wypełnić formularz kontaktowy do supportu? moge odzyskać czy jakoś... ? prosze o wyjaśnienie co mam dalej robić z tymi działem płatności

obrazek 3

mieszkam w polsce i normalnie gram.

4. Napisz do supporu, ale wybierając 'problem w grze' i tam napisz po prostu, że nie działa Ci dział płatności.

5. Napisałem do supportu i odpisali, że musze wyczyścić wszystkie strony internetowe takie jak Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera ...
    Tak samo odinstalować Adobe Flayer i ponownie go ściągnąć najnowszą wersje. Wszystko wykonywałem i tak samo Uruchom Ponownie. Po uruchomieniu wracam z powrotem i wchodzę zakładce "Uridium" i klikam to samo nic się nie zmieniło. Nadal jest to samo. Teraz już po raz drugi i wysłałem. Teraz czekam na kolejną odpowiedź.

6. Użyj innej przeglądarki.

Jak masz Google Chrome to zmień na Mozilla Firefox. Lub odwrotnie.

7. Słuchajcie musze wam coś opowiedzieć! :D
    Tak się stało, że ... [!]
    Wczoraj byłem u koleżanki i prosiłem jej, że musze sprawdzić czy te konta działają z Działem Płatności. Więc ona zgodziła się, że moge wejść na Laptop ---> Dark Orbit. Zalogowałem się i wchodzę na zakładce "Uridium" i klikam na te 3 albo 4 obrazki z płatności. Po kliknięciu wyskakuje Dział Płatności, gdy zobaczyłem to się ucieszyłem bo wkońcu działa tylko to jest u koleżanki laptopa. Myśle sobie, że działa i musiałem jak najszybciej zrobić zdjęcie z telefonu moim te wszystkie moje dane np. ( mój BIG i jakiś numer z SMS'a ). Mam te zdjęcia i przechowywam na przyszłość gdyby były jakieś problemy. Dzisiaj u mnie na komputerze wchodzę i klikam, Wkońcu działa okienko Dział Płatności ! ! ! :D:D:D
    Czyli moja koleżanka miała jakieś dobre system niż ja :eek:
    Naprawdę dziękuje za pomoc i działa dział płatności, więc można zamknąć temat :D Mod dziękuje ! Bo to było bardzo ważne ! :D
    Dziękuje dla gracza │†│CΘNΔN│†│PL :D bardzo Cię przepraszam za nieuwagę. Pozdrawiam :D

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2017
  8. Jaki MOD ??

Ja Ci pomogłem, a nie MOD !

lindorexelend1 lubi to.
  9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Wyjaśnione - zamykam, bo robi się niepotrzebny spam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.