Problem z płatnością.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kamilk223, 18 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kamilk223

kamilk223 User

Kupiłem 4 drony handlowe, zapłaciłem przelewem an poczcie 16 zł podając w tytule ten kod, wszytsko dobrze wpisalem, zapłąciłem wczoraj rano szybkim przelewem czyli na 100% doszedł wczoraj i dzisiaj jak mi pisał admin powinienem otrzymać te drony na konto do godziny 12 a dronów niema, mam potwierdzenie wpłaty, gdize i do kogo teraz mam sie zgłosić zeby te drony otrzymać?

2. Misiek77

Misiek77 User

Dronów handlowych mogłeś nie kupywać tylko kupic w pecie mechanizm handlowy :D.

3. kamilk223

kamilk223 User

za duzo uri bym tracił na wache do peta. to podpowie ktos co mam teraz zrobić?

4. Proszę pisać do Pomocy Technicznej dział płatności. Oczywiście dowód wpłaty jest obowiązkowy. Możliwe, że wpłata nie została jeszcze zaksięgowana.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.