Problem z podwajaczem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Andrzej.s, 19 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andrzej.s

Andrzej.s User

Witam
    Od kilku dni mam problem z podwajaczem skrzynek bonusowych, a mianowicie nie dopisuje mi podwojonych nagród pomimo że mam wykupiony na 3 miesiące, poprostu nie działa. Oczywiście w zakładce uridium wszystko pięknie jest, ale na mapie pod ikona z bosterami nie pokazuje nic a nic i jak już wspomniałem nagrody ze skrzynek są x1. Pisałem już do suportu, ale od poniedziałku 17.03 poprawy nie ma. Czy któs miał już taki problem i jak go rozwiązał

2. ViperΔ

ViperΔ User

Na jaki dział pisałeś na supporcie?

3. Andrzej.s

Andrzej.s User

Na dział problem w grze, już się tym zajęli , od dziś działa, Pisali info żeby się nie logować na konto rano od 8 do 11 bo problem jest weryfikowany. Ja dawałem im jeszcze screeny z mapy, chyba pomocne były bo po tym się zajęli ..Wcześniej się pytali czy aby na pewno nie dopisuje:p Ciekawe jak mi zrekompensują 4 stracone dni, w końcu zapłaciłem za nie...

4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności. Kłódeczka.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.