Problem z połączeniem na serwer

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Adm.dawollo5, 25 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam nie wiem co się dzieje ale mi cały czas się ładuje ten pasek pisze mi że łączenie ale tak ogólnie nie wchodzi mi gra

2. *RONIN*

*RONIN* User

To trwa od kilku dni.
    Lekarstwem /choć nie gwarantowanym/ może być Spyboot Search & Destroy .......

3. MOD_AL

MOD_AL User

Proponuję sprawdzić łącze.
    Mi tak się robi,kiedy mam mocno obciążone łączę i gra nie może się doładować.

Pozdrawiam!
    MOD_AL

4. mam dobrego neta mam z play i szybko mi chodzi ale nie wiem dlaczego mi nie chce sie włączyć zazwyczaj działało ale jakoś nie działa :(

5. MOD_AL

MOD_AL User

Dobrego neta z play... hmm.Mam na ten temat inne zdanie.Internet na łączu gsm czy "komórkowym" obojętnie jak to nazwać ale wiadomo o co chodzi,nigdy nie będzie "dobrym" internetem.Są to niestabilne i marne łącza,zdolne do osiągnięcia przyzwoitych prędkości downloadu i uploadu ale ze stabilnością nie mają za wiele wspólnego.Ale nie będziemy tego roztrząsać.To tylko moje zdanie :)
    Proponuję wyczyścić pamięć przeglądarki.
    Dla sprawdzenia łącza spróbuj się zalogować na innej przeglądarce i będzie wiadomo czy to wina przeglądarki czy łącza.

Pozdrawiam!
    MOD_AL

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.