Problem z przeniesieniem systemu

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika DiabełzVRU, 11 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, po raz kolejny gdy chcę przenieść system z solace na championa/diminishera.
    Wywala mnie na hangar i konfigurację zostają usunięte ze statku na którym było eq. Po ponownym wejściu w konfy okazuje się że są puste i od nowa muszę wszystko ustawiać.
    proszę o pomoc bo zaczęło mnie to wkurzać!!

2. Błąd jest znany i obecnie nad nim pracują :p

3. vorilhon

vorilhon User

Też mam to samo, ale wtedy powrót do hangaru, aktywacja tego statku, gdzie było wszystko przeniesione i odświeżenie strony... Pomaga!!!

4. ViperΔ

ViperΔ User

Ja nigdy takiego problemu nie mialem. Dziwne że są bugi takie co działają na jednych a na drugich nie i takie co działają na "drugich" a na innych nie

5. MOD_M4

MOD_M4 Guest

hmm mi czasem wywali hangar ale to mam przeniesiony zawsze system na ten statek na który przenosiłem. W sns mam na nim wyposażenie.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

6. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.