Problem z PSC

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Dajejakichce, 17 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam jakis czas temu kupilem PSC w funtach brytyjski mam problem i nie moge sobie kupic premki oraz rabatu za pomoca PSC wyskakuje mi taki blad. Wedlug strony PSC system powinnien to sobie jakos tam przeliczyc i bez problemowo powinienem kupic sobie premke oraz rabat.
    Czy macie jakies pomysly co zrobic by moc dokonac platnosci?

Dodam ze obecnie znajduje sie w Polsce.

2. Zumir

Zumir User

Albo napisz do supportu żeby zmienili ci płatność na funty albo przewalutuj na stronie psc, samo raczej się nie zrobi ;p

3. Stary a powiedz mi w jaki sposob to przewalutowac. Bo z tego co widze to powinno automatycznie sie robic a nie wiem z jakiego powodu tak sie nie dzieje.

Ostatnie edytowanie: 17 kwietnia 2015
  4. Z tego co ja się orientuję - przy psc nie ma czegoś takiego jak przewalutowanie, jak pisał przedmówca - wal do supportu z prośbą o zmianę waluty na pln.

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.