Problem z punktami poważania!

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika piotrek130592, 7 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam, nie mogłem znaleźć odpowiedniego tematu, więc założyłem nowy.
    Jestem nowicjuszem i mam problem z punktami poważania. Wykonuje misje różnego rodzaju i jako nagrodę powinienem dostawać punkty poważania.. Niestety od miesiąca (jak nie dłużej), nie są one dodawane na moim koncie i nie wiem dlaczego.
    Obecnie licznik zatrzymał się na 19772 pkt. i żadna misja ani jakakolwiek aktywność w grze, nie zmienia jego stanu.
    Pisałem w tej sprawie do pomocy technicznej, ale nie ma żadnej odpowiedzi. Może tutaj ktoś mi pomoże?
    Pozdrawiam.

2. S3nd3r

S3nd3r User

Apropo, zauważyłem że coś się dzieje z punktami rankingowymi, wczoraj wieczorem miałem 79k, rano wchodzę i mam 76k a mnie w grze nie było. Czary czy fizyka czarnej dziury?

Ostatnie edytowanie: 7 kwietnia 2023
  3. maly2222mm

maly2222mm User

bo moze uzywasz formacji co odejmuje -100 procent pwazania

4. Miałeś racje, nie zauważyłem tego. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam :)

5. *ice*.

*ice*. User

Może czary, a może kwestia zmiany statku ?

6. S3nd3r

S3nd3r User

Wytłumaczę jaśniej, wylogowałem się i miałem 79k, na drugi dzień zalogowałem się i miałem 76k, 3k niby nic ale gdzieś znikło, a żadnych akcji na koncie nie wykonywałem (może oprócz wypraw)

7. *ice*.

*ice*. User

Pytałem czy w tym czasie zmieniałeś statek na inny? Statki mają różne wartości, sprawdź.

8. S3nd3r

S3nd3r User

czego nie rozumiesz w stwierdzeniu "żadnych akcji na koncie nie wykonywałem" ????

9. *ice*.

*ice*. User

"może oprócz wypraw" = wykonywałeś inne czynności
    dla mnie wątek zamknięty.