Problem z Rangą

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika M*I*S*E*K, 13 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. M*I*S*E*K

M*I*S*E*K User

Witam mam dziwny Bug z rangą

Oto jak wyglądają moje statystyki:

+Punkty doświadczenia11.993.465/ 100.000
    +Punkty poważania37.894/ 100
    +Punkty za zestrzelenia graczy377x 3
    +Twój poziom12x 100
    +Liczba dni od czasu rejestracji1.028x 6
    +Typ Twojego statku: (Vengeance)8x 1.000
    +Punkty za zestrzelenie NPC2.923/ 2
    +Zakończone misje90x 100
    -Pokonani sprzymierzeni gracze1x 100
    -Zniszczenie przez wrogów196x 4
    -Zniszczenie przez promieniowanie0x 8
    -Zniszczony Phoenix0x 2

Aby mieć rangę [​IMG] Szeregowy sierżant, następną w kolejności, trzeba mieć w chwili obecnej łącznie około 29.209 punktów rangi.

Następna niższa ranga [​IMG] Pilot kosmiczny ma obecnie około 22.129 punktów rangi.

Pomocy!!!

2. Proszę o podanie konkretnych informacji jak dokładna ilość punktów.

Również przypominam, iż to, że ranga nie jest dokładna. Oznacza, że możesz już wbić następną rangę, a mimo to masz niższą i musisz czekać do następnego dnia na kolejne obliczenia, które się oddalają od wcześniejszych. Masz na ten temat informacje tutaj:

Uwaga: ranga wyliczana jest tylko raz dziennie, dlatego podane tu wartości są tylko wartościami przybliżonymi. Nie można zagwarantować, że osiągnięcie jednej z podanej tu ilości punktów zmieni Twoją rangę w momencie obliczania, ponieważ wartości innych graczy także się ciągle zmieniają.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

3. M*I*S*E*K

M*I*S*E*K User

Mam prawie 38000 chyba a wogóle tą rangę mam już jakiś miesiąc

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Poczekaj do porannego restartu, jeśli ranga się nie zmieni skontaktuj się z pomocą techniczną :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

5. __ORRCO__

__ORRCO__ User

wiem w czym możesz mieć ten problem bo sam też tak miałem a mianowicie chyba za często zmieniasz statek ponieważ za Vege masz 8.000 a za BigBoja lub lenova masz mniej i system z tym obliczaniem się gubi ....

6. MOD_AL

MOD_AL User

Zamykam!
    Pozdrawiam!
    MOD_AL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.