Problem z rankingiem zniszczonych statków

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Nedio$, 1 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Nedio$

Nedio$ User

Witam
    Mam pytanie dlaczego tak naprawdę najistotniejszy ranking w grze nie jest aktualizowany? Mam tu na myśli ranking zniszczonych statków. Osobiście mam na swoim koncie 3940 zniszczonych statków i gdy wchodzę w ranking żeby znaleźć swoją pozycję nigdzie mnie nie ma. Przeglądam uważnie stronę po stronie i nic. Czy Bigpoint zamierza coś zrobić z tym problemem?

2. TraluMrozu

TraluMrozu User

na pewno 3940? policzyłeś dokładnie wszystki statki bo pkt za zestrzelenia graczy to nie to samo a samych statków jest kilkadziesiąt rodzaji+zestrzelenia wgl. starej formuły więc poszukaj dokładnie bo u mnie wszystko działa.

3. Nedio$

Nedio$ User

Tak dokładnie 3940 bo sprawdzałem w osiągnieciach tam gdzie jest tytuł Mroczny żniwiarz i mam 3940/10000. Sprawdzałem kilka razy dokłądnie nick po nicku i nie ma mnie w rankingu xd

4. TraluMrozu

TraluMrozu User

No to raczej nie dokładnie bo do osiągnięcia liczą sie tylko wrogie firmy tak jak do misji a do rankingu masz dodatkowo wojny i statki ubite na "-" jeśli chcesz wiedzieć ile masz to polecam skopiować swój nick i na kolejnych stronach klikać crtl+F ctrl+V i ci znajdzie bo będziesz miał kilkadziesiąt/kilkaset wiecej, no i osiągnięcia wprowadzili już po jakimś czasie od powstania gry więc jeśli masz konto od dawna to nie doliczyło ci statków ubitych przed dodaniem.

5. Nedio$

Nedio$ User

Ok znalazłem okazało sie ze mam ponad 5400 i jestem parę stron dalej. Dzieki za pomoc.