Problem z rozdawaniem punktów PP

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika Ariius™, 5 września 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Ariius™

Ariius™ User

Cześć,

Nie mogę rozdać dostępnych punktów w profilu pilota, po prostu klikam i nic się nie dzieje, zero reakcji. Oczywiście mam wszystkie wymagane materiały i punkty przydzielone w wymagane wcześniej umiejętności.
    Aktualnie mam 12/50, dostępne 2 do rozdania i chciałem rozdać to w "mechanizmy osłony". Mam tam już rozdane 2/5 i wcześniej gdy miałem 1/5, to gdy chciałem dodać wystąpił ten sam problem, ale na następny dzień już zadziałało, a tym razem upłyneło już kilka dni i nie mogę rozdać tych punktów.
    Serwer na jakim gram do global 2 (Pve). Jeśli jest taka potrzeba mogę też dodać screena.

2. masz odpowiednia ilosc sepromu?

3. Ariius™

Ariius™ User

Tak, wymagane jest 3000, a w pewnym momencie miałem ponad 5000 i nic to nie zmieniło

EDIT: Mam ten seprom na statku, ale teraz pomyślałem, że może trzeba mieć w skylab, poczekam aż sie wyprodukuje odpowiednia ilość i sprawdzę, czy wtedy zadziała.

Ostatnie edytowanie: 6 września 2025
  4. Cygan84

Cygan84 User

Seprom musi być w skylabie wyprodukowany żeby przydzielić PP :)

5. Ariius™

Ariius™ User

Dobra, rzeczywiście chodzi o seprom w skylab. Ale chciałbym dodać, że jest to mylące, ponieważ nawet jeśli mam wymaganą ilość sepromu w labo, a na statku nie, to w profilu pilota przy rozdawaniu punktów, podświetla się na czerwono i dlatego myślałem, że powinienem mieć ten surowiec na statku. Mogli by to zmienić ;)