problem z serwerem testowym

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Cichociemny, 13 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Problem z połączeniem się na serwer wynika z przeciążenia ?

2. MOD_Moth

MOD_Moth User

Tak, dość spora liczba osób chce zalogować się na serwer testowy a jego pojemność jest ograniczona ze względu na to aby natłok graczy nie wpłyną negatywnie na pracę serwera.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

3. Za pierwszym razem wszedłem bez problemu choć nie mogłem zmienić statku na bazie na nowy więc się wylogowałem, jedyny problem jaki zauważyłem przy logowaniu to taki że gdy wybrałem statek na jeden z tych nowych przed wejściem na grę (ten o kształcie venoma bo innych już nie chciało mi się używać) to nie mogłem się połaczyć, natomiast zmiana statku na standardowego liberatora zniwelowała ten problem i połączyłem się natychmiast;) i już na grze podmieniłem modele;)

4. MOD_Moth

MOD_Moth User

Brak aktywności zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.