Problem z sms

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika renatafrankow13, 10 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam problem z kupieniem rabatu poprzez sms. Wyskakuje błąd i "Prosimy ponownie rozpocząć proces zakupu u sprzedawcy."

2. Maestrotxt

Maestrotxt User

Jeśli chodzi ci o premke przez sms to dawno wyłączyli

3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

jeśli masz problemy z płatnościami to musisz skontaktować się z pośrednikiem. Wcześniej był to mobiltek, ale chyba został zmieniony lub zmienił nazwę.

4. Nic to nie da, sam przez to przechodziłem a winę pośrednik zganiał na operatora telefonii, a ten z kolei na pośrednika - w rezultacie nic nie poprawiono i blokady dalej widnieją...

5. no to w takim razie nic nie da się zrobić na chwilę obecną?

6. SλώczγK

SλώczγK User

raczej nic oni już nawet pojedyńcze płatności sms mają gdzieś trzeba się zwijać z tej gry zanim oni ją zwiną :confused:

7. Najlepsze jest to ze ja mam z play i wyskakuje bład z orange a znajomi maja z orange i wyskakuje im siec play :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.