Problem z supportem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika iJa48, 17 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. iJa48

iJa48 User

Witam wszystkich.

Ostatnio w grze przestał działać mi czat. W internecie rozwiązana nie znalazłem więc zwróciłem się z tym problemem do supportu.

Zgłoszenie próbowałem wysłać zarówno przez stronę BigPointu jak i przez stronę supportu darkorbit (nie wiem czy jest różnica). Zgłoszenie zostało wysłane z konta E-mail powiązanego z kontem z darkorbit. Nietsety w obydwu przypadkach otrzymałem tą samą odpowiedź "Zaloguj się najpierw, używając danych dostępowych konta (w tym adresu email przypisanego do konta), a dopiero następnie utwórz zapytanie, gdyż w takim przypadku będziemy mieli do dyspozycji wszystkie istotne dane, potrzebne nam do udzielenia Ci szybkiej pomocy."

Założyłem też nowe konto (by sprawdzić czy jednak czegoś nie pomieszałem z mailami) jednak po wysłaniu zgłoszenia odpowiedź była taka sama.

Proszę wiec was o pomoc a konkretnie o odpowiedź na pytanie : Z jakiego adresu E-mail wysyłać zgłoszenia do supportu?

Z góry dziękuje za pomoc.

2. Musisz podać e-mail którego użyłeś do zarejestrowania się w grze:) Możesz go sprawdzić wchodząc w "Centrum kont"(Zębatka (pod liczbą podważania))»» "E-mail"
    A jeśli masz problem z czatem to ja znam odpowiedź z supportu :) Wyczyść ciasteczka:D Mam nadzieje że pomogłem :p

Ostatnie edytowanie: 17 lutego 2017
  3. wybawiciel

wybawiciel User

Można też spróbować zresetować ruter jeśli przez taki masz dostęp do internetu na ogół pomaga

4. MOD_Moth

MOD_Moth User

Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.