problem z szybkością latania

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika MAX110, 5 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MAX110

MAX110 User

Witam mam problem :) co zrobić żeby ulepszyć szybkość latania statku bo mnie coś trafia bardzo często jestem niszczony bo za wolny statek żeby uciec generatory prędkości są na maksa dz czekam na odp

2. Screamer

Screamer User

Jak zależy ci na prędkości to kup vege a generatory ulepszaj surowcem zwanym promerium ;p

3. kris0211.

kris0211. User

Jak chcesz uciec, to polecam miny spowalniające i rakiety spowalniające i mrożące - przeciwinik na kilka sekund uziemiony.
    A jak jesteś przy porcie, to wciskasz "j" i puszczasz stabilkę - przeżyjesz (chyba że nie masz ani min, co się czesto zdarza, ani - w co wątpię - xenomitu)

4. vedga z błyskawicą (ten zloty dizajn) i nastaw se pcu skokowe na szybkie kliknięcie w razie jakiegokolwiek przeciwnika z pro golcem no i ustaw se konfigurację na szybkość (same gen.szybkości) i walkę (gen.osłony)

5. NocnaFuria

NocnaFuria User

ogólnie rzecz biorąc podkręcasz napędy, oczywiście max najlepszych :)

jak dalej padasz no to przykro mi... masz bb

6. Temat nie aktywny, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

7. Jestem za tym abyś wkleił nam screen-y z ustawieniami konfiguracji.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.