Problem z tytułami

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Myszykiszka, 31 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam ja mam taką uwagę do tytułów w grze.
    Pewni gracze siedzą na mapach x1 nie wylatują z nich wcale i trzymają tytuł który gdzieś tam przypadkiem zdobyli. Czy nie można by zrobić żeby strefy ochronnej dla takich osób nie było.
    Tytuł niech by nawet dawał np. 10% dmg i 25% osłony ale żeby dało się go zdobywać bo to jest bez sensu jak flax w pustym statku siedzi na x-1 nie rusza się wcale tylko odpala czasem straunera żeby go bił bo nabija sobie licznik w tytule.

2. Lednox

Lednox User

po jakims czasie tytul takiemy graczowi sam zniknie i zostanie przeniesiony na jakiegos aliena;]

3. Nikt nie może im tego zabronić, taka już jest gra.:p
    Poza tym to tylko tytuł czyli nic nie znaczące literki, większość osób i tak nie zwraca na to uwagi więc nie rozumiem w czym tu problemo_O

To nie do końca prawda, tytuł zniknie dopiero gdy gracz nie zaloguje się na mapę przez 24 godziny.:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

4. A ja mam takie pytanie - bo rozumiem tytuły za osiągnięcia, ale o co w końcu chodzi z TYMI tytułami? Skąd są, jak je mieć, po co, i kto to wymyślił?

5. TE tytuły istniały przed tytułami za osiągnięcia, w większości przypadków zdobyć je można przez zniszczenie gracza/obcego który go posiada. Jeżeli tytuł nie jest przypisany znaczy, że trzeba wykonać pewne czynności by go zdobyć(niestety w większości przypadków trudno jest powiedzieć co trzeba zrobić) lub obecnie nie da się go zdobyć.

Po co są? Kiedyś można się było w ten sposób wyróżnić, teraz to w sumie nic nie dają, większość nie zwraca na nie uwagi:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myślciel

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.