Problem z unity

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Wladimir50, 20 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wladimir50

Wladimir50 User

Hej, czy tylko ja mam problem z grą, że w randomowym momencie nie mogę się połączyć lub samoistnie rozłącza mnie z grą, dlaczego tak jest? Czy ta gra już nie może być bardziej dziurawa niż ser szwajcarski? W ogóle mam przeczucie, że mimo płynnej gry co akurat na + jest owiele gorzej niz było na flashu, przynajmiej ja to odczulem od dluższego czasu: zaznaczania npc z opoznieniem, lagi na serwerze jakich malo było tak jest nadal, wiele funkcji nie działa miedzy innymi podglad wlasnego profilu pilota (link nie działa) Czy tylko ja tak mam czy o co chodzi?

2. Nie, grono niezadowolonych z junity rośnie ... ja wróciłem do flasha

.-T_H_O_R-. lubi to.
  3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

13-14 już grzebali w grze i robili poprawki " w tle"

4. Skutecznym na "pewien" czas rozwiązaniem jest zainstalowanie unity od nowa. Wtedy ten problem ustępuje na pewien czas, jednak wraca praktycznie co każdą aktualizację.
    Dodatkowo niestety wraz z każdą aktualizacją problem rozłączania się narasta, często są to nawet wrota, gdzie przepada z nich nagroda. Przykładowo Eternal Black Light
    Jeszcze kilka miesięcy temu nie było aż takiej ilości problemów z Unity, niestety ku nie tylko mojej obserwacji staje się ono co raz bardziej zawodne, przez co flash wciąż pozostaje lepszym środowiskiem dla płynnej rozgrywki nie biorąc pod uwagę klatek na sekundę