Blad Problem z zakupem drona

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Zavex, 31 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zavex

Zavex User

Witam!
    Mam problem z zakupem jednego z dronów i nie wiem co sie stało. Więc zakupiłem drona za 1.000.000 kr, ale nie mam go w hangarze i wgl nigdzie. Proszę o info, pomoc oraz rady.

2. kris0211.

kris0211. User

Za 1.000.000 jest tylko formacja. Musisz kupić minimum 4 drony za 100.000 kr albo 15.000 uri (ceny będą rosnąć gdy będziesz miał więcej dronów) aby jej używać.
    Formacje zobaczysz na mapie.

BARTEZ lubi to.
  3. BARTEZ

BARTEZ User

Kilka pytan: ile masz juz dronow, czy kredyty ubyly Ci z konta? sprawdz dziennik czy transkacja zostala zaksiegowana, sprawdz dziennik czy ten dron czasem Ci nie pękł.

4. Zgadzam się. Jednak napisałeś, że musi kupić min. 4 drony za 100. 000 kr. a bądź co bądź jest to pierwsza cena drona flaxa. Potem cena podwajania się, czyli za:
    1 drona - 100k kredek,
    2 dron - 200 k kredek,
    3 dron - 400 k kredek,
    4 dron - 800k kredek.

Zrób screena z bilansów ( zakładka uridium). Tam masz same ''wydatki'' i ''przychody'' związane z kontem gry.

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Prawdopodobnie kupiłeś formację za 1.000.000 kr, którą znajdziesz na mapie gry nad paskiem szybkiego wyboru w sześcianniku "Fotrmacje dronów" ;)

Pozdraawiam
    MOD_ŻBIK

6. kris0211.

kris0211. User

Wiem o tym. Napisałem później, że
    Miałem na myśli właśnie to, co napisałeś ;)

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.