Problem z złączką do Peta

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika sinadupa3, 25 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. sinadupa3

sinadupa3 User

Cześć Ekipo DO, mam od dłuższego czasu problem w grze mianowicie, nie mam złączki do peta nie mogę jej również kupić na evencie z agatusa, ponieważ można mieć tylko jedną, niestety w nie znanych mi okolicznościach utraciłem poprzednia, PT niestety nie jest wstanie pomóc :)

Czy macie jakieś propozycje rozwiązania tego problemu ?

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

musisz obserwować oficjalne ogłoszenia i poradniki. Nie mamy takich informacji czy się pojawi. A masz jakiegoś screena, że posiadałeś? Jak to wyślij go pt

3. sinadupa3

sinadupa3 User

Szanowny TL dziękuje za czas poświęcony na odpowiedz dla mnie nie mniej jednak.
    - nie mam screena ze posiadałem, pewnie domyślasz się że to trochę nie logiczne :)

- PT a dokładniej osoba z pomocy technicznej która opracowywała moje zapytanie bardzo jasno wytłumaczyła mi żeby nie pisał dalej Ticketów w tej sprawie, wolał bym się nie narażać na konsekwencje związanie z niestosowaniem się do zaleceń PT,

-dshh14- lubi to.
  4. TL_Eviana.

A to ciekawe, podaj numer zgłoszenia :)

5. sinadupa3

sinadupa3 User

Pierwszy numer zgłoszenia: 00053420, to zgłoszenie poprzednie w kontekście 00036560

6. TL_Eviana.

No cóż... włam na konto- Gracz jest odpowiedzialny za swój login i hasło. Nie są zwracane przedmioty w takim przypadku. Napisz zgłoszenie ponownie, dopytam czy będziesz miał szansę jakoś to zdobyć.

7. Ja bym prosił . żeby szanowna Administracja nie reagowała na tego typu zgłoszenia :)

8. sinadupa3

sinadupa3 User

Dziękuje za zaangażowanie w sprawę, nie mniej jednak nic w życiu nie jest takie zero jedynkowe, wiem że wynika to z OWH że jesteśmy odpowiedzialni za login i hasło, ale kilka miesięcy wcześniej komunikowałem do PT że mam problem z wyciekiem danych z komputera nie tylko związanym z DO. ( zgłoszenie 00026941)

Za twoją wiadomość również dziękuje nie mniej jednak było by miło jak byś nie spakował wątku wiadomościami nie wnoszącymi nic do sprawy :)