Problem z zmieniem hasła, email i ogólnie.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ****DIEGO****, 9 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, mam taki problem, ze gdy chce wysłac wiadomosc do BP pisze caly czas ze mam sprobowac pozniej, nie moge zmienic hasla ani email bo nie przychodzi mi wiadomosc z darkorbit, wchodze na poczte taka jaka jest ustawiona na moim koncie, a dalej nie przychodzi mi nic, ma ktoś moze jakis pomysł jak to zmienić?

2. RIKO1919

RIKO1919 User

moze jestes na czarnej liscie dark orbit

3. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Proszę napisać do pomocy technicznej. Należy opisać problem oraz poprosić o sprawdzenie, czy email nie jest na czarnej liście. Zastrzegam, że ticket ten może być realizowany dłużej niż zazwyczaj.

Aktualizacja posta z 10.04.2018r, godz 10:07!
    Info z centrali:

Wersja PL:
    Co w związku z tym? Jak będziesz wysyłał ticketa to powinien on dojść do supportu. Możesz się upewnić, że doszedł ticket sprawdzając pocztę - będzie się tam znajdować automatycznie wygenerowana odpowiedź. Problem może nastąpić w dalszej korespondencji, kiedy to będziesz odpowiadać z poziomu maila na wiadomości od supportu.

W przypadku naprawienia błędu postaram się poinformować o tym w stosownym poście.

Aktualizacja posta 10.08.2018r, godz 12:02:
    Problem został naprawiony. Link do oficjalnego ogłoszenia:
    https://board-pl.darkorbit.com//thr...sci-do-pomocy-technicznej.110267/#post-972569

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 sierpnia 2018
  4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.