Pomoc techniczna Problem ze stroną główna.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *TYGRYSEK*[K^F], 19 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzywy

Krzywy User

Ja spekuluję, że to nawet mógłbyć mój brat ;) Pisałem wielokrotnie aby sprawdzono że z Mojego Konta nie było nic obraźliwego pisane i cóż , lecz pomoc Techniczna upierała się iż jest ten sam adres IP(więc nie wiem czy wy to stwierdziliscie czy niemcy).

2. Andromeda5

Andromeda5 User

No to się ciesz, że nie masz problemów. Problemy są i dotykają setki jak nie tysiące osób dlatego co niektórzy piszą bo już siły nie mają dłużnej tego znosić.
    Ja też mam takie problemy ale pisanie wciąż że kolejna rzecz w tej grze nie działa już mnie meczy. Szczególnie, że nikt nic z tym nie robi, a od wielu miesięcy NIC się nie zmienia, jest tylko coraz gorzej z graniem.

3. Temat nie aktywny, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.