Blad Problem ze zbieraniem palladium

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika H.w.w.D_[P$O], 11 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam!
    Jak w temacie problem dotyczy palladium, a mianowicie tego iz nie moge w zaden sposob go sprzedac poniewaz po kazdym skoku przez port znika. By duzo nie pisac daje film z problemem.

Zgłaszalem to we Wtorek, 2 Lutego 2016 o 09:14 do pomocy technicznej i do tej pory zero reakcji. Bardzo prosze o pomoc, jak wiemy palladium jest aktualnie dosc istotne.
    Dodam tylko ze problem nie lezy w komputerze na innych serwerach moge zbierac normalnie to samo dodtyczy mojego brata ktory na tym samym komputerze rowniez niema takiego problemu.
    Z moim kontem sa nieustannie jakies problemy odkad w 2012 roku zostalo przywrocone ze stanu "uspienia" przez BP. Błedy znajduje po tochu od niedawna poniewaz wtedy odechcialo mi sie grac gdy po przywroceniu konta w rubryce "inwentarz" bylo zupelnie pusto. Zniknelo wyposarzenie, amunicja i wszystko co tam mozna podejrzec. Wytłumaczenie BP wtedy bylo jedno "nie mamy technicznej możliwości sprawdzic czy żęczywicie posiadal Pan wymienione przedmioty" oraz "według konsoli konto zostało przywrócone w takim stanie w jakim bylo po ostatnim wylogowaniu".

Jest na to jakas rada poza pomoca techniczna?

2. Czarny

Czarny User

A jak jest np z zmiana statku tez znika?
    Swego czasu pamiętam że znikało pall ale tylko niewielka ilość tzn. 5-6 sztuk nie całość właśnie przy przeskokach przez tp, a ze coś grzebią w związku z planowaną aktualizacją to może to powróciło .
    Według mnie nawet jeśli problem istnieje to mógł być nie zauważony bo 90%graczy wymienia pal zmieniając hangar nie latając w koło. Radze ci się zaopatrzyć w dodatkowa hale bo jeśli to problem natury techn i dotyczy tylko twojego konta bądź wąskiego grona to na pewno nie zostanie szybko rozwiązany.

3. Niestety nic nie dziala. Ilosc palladium tez niema znaczenia, zanim sie zorientowalem o problemie zmienilem hale i wyparowalo mi prawie 1,5k. Sił mi brak do tej gry ale co zrobic, mimo wszystko ma swoj klimat. Wiem ze w moim koncie cos jest namieszane ale zaczynac od zera...

4. MOD_JD

MOD_JD User

Brak aktywności, kłódka

Pozdrawiam
    MOD_JD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.