Problem ze zmianą adresu email

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika sknerusmckwacz, 21 stycznia 2025 o 19:42.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Witam. Mam sprawę która była zgłaszana już niejednokrotnie do pomocy technicznej Darkorbit bez jakiejkolwiek reakcji.., a po ostatniej ich reakcji to szczerze się odechciewa... Jak mam zmienić adres e-mail na nowy ?? Gdyż stary e-mail jest już nieaktywny od dłuższego czasu i wszelkie odpowiedzi na niego kierowane są również bezsensowne.(e-maila nie da się przywrócić jest usunięty na stałe co poczta potwierdziła pismem). Wysyłałem już potwierdzenia uzyskane od poczty o które pomoc techniczna prosiła (informując właśnie o tym, że stary e-mail nie istnieje) dzięki temu mieli ponoć zmienić adres e-mail na nowy... Jednak po otrzymaniu takiego dokumentu wymyślili bym podał im nazwy jakie moje konto miało od początku gry w celu potwierdzenia, że konto należy do mnie. Na co również odpisałem jakie były nazwy od początku gry. Po tym wymyślili kolejną rzecz... żebym wysłał im potwierdzenia starych płatności na tym koncie... Odpisałem, że jest to niemożliwe ponieważ płatności nie były wykonane co mogą potwierdzić u siebie. Niestety związało się to z tym, że napisali mi że adresu nie zmienią i zakończyli temat......Jednym słowem zostałem.... Na dodatek dodam, że od ponad 2 tyg pisze do nich z faktem, że nie zostały przypisane do mojego konta 2 designy do dronów, które jeden wypadł ze skrzynki, a drugi był za coś innego chyba już nie pamiętam,... Prosił bym o pomoc

2. Cygan84

Cygan84 User

Oj sknerusek bo nie płaciłeś to mają Cię w głębokim poważaniu i tyle ;)