Problem ze zmianą hasła

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika !KRIS*MASTER!, 30 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Chciałbym zmienić hasło, ale nie przychodzi do mnie na maila żaden link weryfikacyjny.
    Poczta jest na wp.
    Napisałem do supportu, ale dostałem odpowiedź chyba wygenerowaną automatycznie...

Edycja Eviana: zabronione jest wstawianie korespondencji z pomocą techniczną.

Proszę o pomoc.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 grudnia 2023
  2. S3nd3r

S3nd3r User

Jest okres świąteczny, więc musisz uzbroić się w cierpliwość, bo nikt pewnie nie pracuje, ktoś tam ma dyżur jakby gra siadła albo i nie ;p więc odpowiedź otrzymasz dopiero po nowym roku.
    Sprawdź folder SPAM, a druga sprawa, to polecam założyć pocztę na gmailu, bo na innych pocztach często, wiadomości są blokowane, też miałem takie problemy na innych grach.

3. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

kontynuuj korespondencję z pt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.