problem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika R∑ΔCT†₈™, 20 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tak ogólnie mam problem kiedyś czaiłem się na goliata centaur to było cos unikalnego,a teraz patrze moge sobie zrobic prawie za darmo w tym momencie dam 5k uri i mam ale czy te +10% hp poszycia będzie lepsze od spektruma i zostac przy tym?ten przynajmniej daje szanse np ucieczki bo jakos nie lubie tracic drogiej ammo,czy lepiej zostac przy spectrumie,a centaur to był fajny ale kiedyś...nie chce odpowiedzi jak chcesz to kup,lecz tak serio centaur vs spectrum?a dla tylko dla szpanu to nie chce

2. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Szanowny graczu,
    czy zgodnie z nazwą wątku masz jakiś konkretny problem z designem Centaur, czy są to jedynie Twoje luźne przemyślenia? ;)

Pozdrawiam,
    MOD_Mersenne

3. Spectrum który ma umiejętność jest lepszym statkiem więc jeżeli chcesz mieć szansę na ucieczkę zostań przy nim.
    Centaur tak naprawdę Ci się nie przyda

4. dziękuje

5. Ależ proszę :)

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Rozumiem, że temat został wyczerpany i nie ma więcej pytań. Tak więc zamykam :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.