Blad Problemy z logowaniem

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika Jackob5090, 24 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. maly2222mm

maly2222mm User

xdmam to samo

2. νιмes

νιмes User

gra nie działa znów jak są podwójne nagrody z wrót.

3. Ja też z 2h dzisiaj od 9 do 11 próbowałem i nic :)

4. Zary-pl

Zary-pl User

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Aktualnie występują problemy z logowaniem do gry. Trwają prace nad rozwiązaniem tego problemu.

Wasza Ekipa Darkorbit
    Wow To standard a nie problem , Problemem było by: Gra działa bez lagów botów pociągów itp ..." Wasza Ekipa Darkorbit":p

5. Czasami mam wrażenie, że to sfrustrowani wszechobecnymi botami gracze przeprowadzają te DDosy żeby w końcu zmusić ekipę rządzącą do zajęcia się na poważnie tematem. Im częściej będą ataki, tym więcej graczy odejdzie od gry i może szanowna ekipa zauważy w końcu problem ;)

Cygan84 lubi to.
  6. maly2222mm

maly2222mm User

trwa laczenie xd i co z tego eventu jak nawet grac sie nie da

♦Ksiezu♦ lubi to.
  7. Hitac teraz powinien trwać miesiąc a nie kilka dni z takimi problemami... Masakra jakaś :eek:

♦Ksiezu♦ lubi to.
  8. Hitac bedzie trwać tyle co zawsze i nikt się nie przejmuję tym co ludzie piszą :D CZYLI LAGAMI XDDD

9. etownik

etownik User

To że się zalogujesz to pół biedy, jak już tam jesteś to nie pograsz bo lagi na kilometer ształ bitte......

10. I znowu to samo... Zaraz pęknie 3 miesiąc tego bałaganu :/

♦Ksiezu♦ lubi to.
  11. Gierek

Gierek User

I niestety problemy dalej występują... co prawda na okno z grą się dostałem, ale na mapę już nie, bo ciągle jest "Ładowanie" :/ czuję się zażenowany.

12. No a kalendarz ucieka . 5 dzień już , premka kupiona i kto to odda? :]

13. Gierek

Gierek User

Zgadzam się, mamy kupioną premkę, i chcielibyśmy podziałać w grze - i nie da rady. Też chciałbym pograć, powalczyć, bo event z Hitac, ale... nie da rady.

14. nirvana47

nirvana47 User

Ta witryna jest nieosiągalna

Strona internetowa pod adresem https://darkorbit.com/ może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy. od 2 dni tak mam aby się zalogować to potrzeba cudu a tu cudów nie ma

15. mleszko

mleszko User

mam to samo
    Ta witryna jest nieosiągalna

Strona internetowa pod adresem https://darkorbit.com/ może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.
    ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

w ramach rekompensaty powinni zaliczyć misje dzienne i te z sezonowej

♦Ksiezu♦ lubi to.
  16. Cygan84

Cygan84 User

Szkoda już słów na ten Bugpoint

17. jarcips

jarcips User

Ci programiści działają? Bo od kilku dni ta gra to porażka ,nie można się zalogować ,lagi na potęgę ,a dorzucać nowe graty przy tym to jakieś nie porozumienie.

18. A dziś nie startuje gra pasek ładowania zapełni się i stoi

19. Cygan84

Cygan84 User

U mnie już tak 4 godziny stoi :mad:

20. promacc37

promacc37 User

Próbowaliście wyczyścić pamięć podręczną, może to pomoże?