Blad Problemy z logowaniem

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika Jackob5090, 24 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Stanleyek

Stanleyek User

Mam to samo, ta gra robi się losowa, albo się zalogujesz albo nie, raczej nie, programiści wstyd.

2. Dew100

Dew100 User

Zmiana nazwy gry rozwiązała by wiele skarg i irytaci.Moje propozycje to "BugOrbit","BotOrbit","LagOrbit".

3. nikon919

nikon919 User

Kurde ale zniechęcają takim czymś myślałem że tylko u mnie coś a tu każdy patrzę co się dzieje z tą grą i kiedy to minie?

♦Ksiezu♦ lubi to.
  4. nirvana47

nirvana47 User

Główna strona działa logowanie wisi ale jest i dobra nowina sklep działa w 100 %

5. Soso°♂

Soso°♂ User

i to jest ta dobra nowina? no chyba że jesteś sprzedawcą w sklepie :)

6. ZenitoKoX

ZenitoKoX User

siema po X latach wróciłem chiałem sobie popykać , odzyskałem konto , myślałem , że po tych X latach gra wskoczyła na klienta i bedzie działało normalnie , a tu nic się nie zmieniło jedna wielka masakra , nie da się grać , może wkońcu to naprawią .

7. AMCOR$

AMCOR$ User

Juz kilka tygodni cos sie dzieje z ta gra prosze o odpowiedz kiedy bedzie normalnie działac

8. νιмes

νιмes User

żegnam się z premką, może to ich czegoś nauczy. nie wiem ile razy w tym miesiącu udało mi się zagrać. wstyd.

9. Programiści za takie coś mają płacone? Też chciałbym za taką popelinę dostawać kasę, pyk pyk pyk pyk jako tako i fajrant

10. ^^MaG^^

^^MaG^^ User

cieszę się że nie jestem sam w tym szaleństwie:mad:

11. maly2222mm

maly2222mm User

premka i rabat ucieka a tu taka lipa

12. Gierek

Gierek User

Tak z dziennikarskiego obowiązku:
    Moja próba dostania się na mapę:
    Kalendarz mi zaliczyło, ale... w okienku "Ładowanie" biała flaga - stoi na literce "D" i nie drgnie dalej.

13. pqura

pqura User

Od maja problemy z logowaniem może poprosić kogoś kto się zna na rzeczy i to naprawi a tą bandę nieudaczników wysłać którzy biorą pieniądze za nic wysłać do plewienia trawników.

«ɢ12»ᴩʟ3, **grrr** oraz Gierek lubią to.
  14. ta sama sytuacja i u mnie, event trwa a zalogować się na statek to tragedia nawet nie liczy nagrody za dany dzień. to jest porażka w tej grze

**grrr** lubi to.
  15. nikon919

nikon919 User

Nie wiem patrze na kalendarz i się zastanawiam czy dziś 1 kwietnia bo to są jakieś żarty dla bezdomnych bym wolał już ten hajs co na premki podwajacze i rabaty się wdało przynajmiej by miał ktoś porzytek szkoda słów na was ataki hakerskie ta jasne szkoda zachodu tylko psujecie chumor ludzią po robocie . Pozdrawiam

«ɢ12»ᴩʟ3, **grrr** oraz Cygan84 lubią to.
  16. Wczoraj coś złego działo się z DO bo główna działała, dziś wróciło już wszystko do normy bo spadła z rowerka

**grrr** lubi to.
  17. hyhy141414

hyhy141414 User

ładuje tylko do literki 'D' i koniec xd

18. maly2222mm

maly2222mm User

mam to samo xd

19. **grrr**

**grrr** User

U mnie to samo :( ciekawe kiedy wszystko wróci do narmy.

20. **grrr**

**grrr** User

A jeszcze jedna sprawa dotycząca rankingu bo ciągle spadam :( to znaczy że ktos gra.