Profil Piota

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ᴄᴀᴚᴦᴏʂ, 5 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zresetowałem Profil Pilota i "zablokował" się dolny pasek. Górny mogę rozwijać. Mam Seprom, CDD, Kredyty.
    Chcę wrócić do ustawień Umiejętności na statki i nie mogę. A miałem na alieny.
    Pytanie; Czy nastąpiły jakieś zmiany w rozwijaniu Profilu Pilota>Umiejetności?
    ps: zmiana przęgladarki, czyszczenie nie działa...

2. A dodawałeś punkty profilu tak by odblokować dolny pasek ? Musisz spełnić określone warunki by przydzielać PP . Np. aby dodac pp w cybernetyke I musisz 2 PP dowolnie przydzielic w technologia osłon albo teoria namierzania

3. Dokładnie. Nie robię tego pierwszy raz. Zmieniam profil raz na statki, raz na alieny. Ale teraz jest jakaś zawieszka...
    ps; Dla zainteresowanych, nie róbcie resetu umięjetności w profilu pilota. coś jest nie tak. Nie działają "Umiejetności" i nie które z "Osiągnięć ogólnych"

4. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Kontaktowałeś się w tej sprawie z naszą pomocą techniczną? Jeżeli nie, napisz ticket - sprawa zostanie sprawdzona.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

5. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.