Progi rangi.

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika ۩۞Pawlix۞۩™[SĠ2]PL, 9 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Proszę o wyjaśnienie, w jaki sposób mogło dojść do tak znacznego wzrostu progu rangi Szeregowy sierżant o aż 50 000 punktów w zaledwie jedną dobę. Właśnie taka sytuacja budzi moje zdziwienie i wydaje się być swego rodzaju jawnym dowodem bocenia wielu graczy. Bez względu na to, na jakim obszarze gram - czy to 4-5, x-7 czy x-6 - praktycznie cały czas natrafiam na dużą liczbę kont, które wydają się być zarządzane przez boty, co można zauważyć po ich zachowaniu i uciekaniu po oddaniu 1 strzała do teleportu. Jest to zjawisko trwające już odkąd powróciłem do gry i niestety, bez aktywnego działania ze strony administracji ponieważ boty jak były tydzien temu tak i są z tymi samymi nickami, a potem licytują za miliardy uridium statki na aukcjach.

Moim zamiarem jest wykonywanie misji związanych z kubikami, lecz staje się to zadaniem niewykonalnym ze względu na nieustannie obecne boty, które wyczekują na zdobycie urki i kredytów z kubików. Co więcej, próba atakowania kubikona jako pierwszy na rodzimej mapie jest niewykonalne przez automatyczne namierzenie przez boty, zanim kubikon jeszcze zdąży się "pojawić".

Przyznaję, że po sześcioletniej przerwie wróciłem do gry miesiąc temu. Po porwocie postanowiłem kupić uridium. Aktualnie niestety dostrzegam nadmierną obecność botów, które zdobywają większe ilości tej waluty niż ja, mimo moich uczciwych wysiłków w grze oraz wydanych prawdziwych pieniedzy ...

Warto byłoby podkreślić także brak możliwości awansu na wyższe rangi, co jest istotnym aspektem dla wielu graczy.

wczoraj ten próg wynosił 281.000.

Dostrzegam też inne absurdalne rzeczy, na przykład osoba licytująca za miliardy kredytów ma przegranych godzin 1200+, gdzie od rejestracji jego konta minęły niecałe 2 miesiące, czyli gracz grał praktycznie 24/7 i to dla BP nie jest podejrzane? Ehh..

Serwer GE1

EDIT:

Teraz przelatują sobie przez x-6 vru, eic i MMO stwierdzam ze 90% graczy na mapie to boty :)!

Ostatnie edytowanie: 9 sierpnia 2023
    Gierek lubi to.
  2. Są wakacje i te proporcje punktów rangi się zmieniają , a jeśli chodzi o konta "24/7" to powinna być lustracja , ponieważ wg OWH gracz posiada jedno konto a nie cała rodzina .